King Fisher 6.50 Weekend - visokokvalitetni motorni čamac za razonodu

King Fisher 6.50 Weekend - visokokvalitetni motorni čamac za razonodu
03.11.2022

Ako ste zainteresirani za iznajmljivanje motornog čamca za jednodnevni izlet ili možda noćenje, nećete pogriješiti s motornim čamcem King Fisher 6.50 Weekend proizvedenim u Grčkoj. Izgrađen je prema najvišim standardima uz korištenje suvremene tehnologije i suvremenog dizajna. Ako pak želite unajmiti ovaj čamac  za ribolov, King Fisher 6.50 Weekend može se opremiti bazenima za držanje žive ribe i mamaca. Ovaj spremnik radi tako da upumpava vodu iz mora  u spremnik te održava vodu prozračnom. Savršen je dodatak za strastvenog ribolovca.

King Fisher 6.50 Weekend proizvodi tvrtka Poseidon Boats sa sjedištem u Ateni, u Grčkoj. Počeli su proizvoditi motorne čamce 1980. godine tako da sada iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u gradnji čamaca. Njihovi motorni čamci izgrađeni su da izdrže najnepovoljnije vremenske uvjete i proizvedeni su prema najstrožim sigurnosnim standardima.

Poseidon King Fisher 650 najam

Velika ponuda u malom pakiranju

Izgled ovog motornog čamac može prevariti. Možda je dugačak samo 6,5 metara, ali ima mjesta za osam putnika i četiri ležaja za spavanje. Jedini je brod te veličine koji ima odvojeni WC i tuš, što ga čini savršenim izborom ako želite unajmiti brod za vikend. Na brodu se nalazi čak i plinski štednjak na propan ako vam se ne da vezati u blizini restorana ili bara. Također možete unajmiti King Fisher 6.50 Weekend i s električnim hladnjakom koji će učiniti prehranu na brodu puno lakšom. Ako ste ribič, možete čak i pripremiti ulovljenu ribu te sačuvati ostatke ručka u hladnjaku.

Za čamac ove veličine, izvanbrodski motor je snažan i ima 250 konjskih snaga. Unajmljivanje ovog čamca pružit će vam uzbudljivu i uzbudljivu vožnju. Međutim, ako želite pecati, brod je prilično stabilan kada miruje.

Poseidon King Fisher 650 najam

Zajamčena sigurnost

Konstrukcija grčkog plovila King Fisher 6.50 Weekend je jaka i izdržljiva, što će vam pružiti mir kada unajmite ovaj brod za krstarenje. Poseidon zapošljava samo iskusne brodograditelje i slijedi najstrože standarde. King Fisher 6.50 Weekend izrađen je od stakloplastike. Ona je jača i teža od aluminija od kojeg se izrađuju mnogi čamci. Čamci od stakloplastike imaju bolje plovne sposobnosti i veću stabilnost od aluminijskih čamaca. Ako ste ribič, vidjet ćete da ga, zbog veće težine, neće lako pomaknuti vjetar i da će se tek polako zanositi kada se motor isključi. To je savršeno za ribolov. Trup je laminiran „stringer“ sustavom koji daje dodatnu zaštitu, a spoj između trupa i palube zabrtvljen je snažnim ljepilom i pričvršćen spojnicama, čineći motorni čamac vodonepropusnim. Ne morate brinuti o pucanju vjetrobranskog stakla jer je izrađeno od izdržljivog i sigurnog kristala, a ne od pleksiglasa. Za bolju vidljivost postoji i brisač vjetrobrana.

Poseidon King Fisher 650 najam

Udobna kabina i kokpit

U kabini ima dovoljno mjesta, uključujući i stol za blagovanje tako da možete udobno jesti. Sjedala imaju kompletan set jastuka, zbog čega kabina izgleda udobno i prijatno. Postoji svjetlo u kabini, a neki od ovih motornih čamaca opremljeni su dodatnim LED svjetlima s 3 točke u kokpitu za udobnu noćnu plovidbu. Ostali motorni čamci King Fisher 6.50 Weekend opremljeni su radiom i MP3 sustavom za vaš užitak tijekom krstarenja. I pilot i kopilot imaju sjedala i bočne vjetrobranske prozore koji se mogu otvoriti za svježi zrak tijekom vrućeg dana. Za one željne plivanja tu su teleskopske ljestve za ulazak u more. Klijenti koji su unajmili ovaj brod bili su iznenađeni udobnošću i stilom te rasploživom opremom.

Duljina

6.50 m

Širina

2,45 m

Gaz

0,4 m

Težina

1250 kg

Maksimalna snaga motora

250 HP

Preporučena snaga motora

150 HP

Kategorija dizajna

C

Putnici

8

Ležajevi

2 + 2

Spremnik goriva

150 lt

Poseidon King Fisher 650 najam

Poseidon King Fisher 650 najam

Poseidon Boats – čamci za razonodu

Poseidon ima više od 40 godina iskustva u proizvodnji motornih čamaca. Svoje znanje o brodogradnji kontinuirano proširuju konzultirajući se s drugim brodogradilištima. Unajmljivanjem jednog od njihovih brodova možete biti sigurni u najnovije specifikacije.

Poseidon King Fisher 650 najam

Objekti u kojima se čamci izrađuju su važni jer osiguravaju pouzdanost i trajnost čamaca. Poseidon ima 5500 četvornih metara prostora tako da postoji mogućnost proizvodnje velikog broja plovila. Međutim, time kvaliteta nije ugrožena. Imaju građevinski kompleks posebno izgrađen prema specifikacijama brodogradnje od stakloplastike. U ovoj zgradi grijači zraka kontroliraju temperaturu i vlažnost. Potrebno ih je održavati konstantnima za izgradnju plovila. Svi dijelovi plovila su ispitani i svi imaju CE certifikat, što znači da zadovoljavaju sigurnosne standarde EU, kao i zahtjeve zaštite zdravlja i okoliša. Također imaju ISO certifikat koji osigurava kvalitetu, učinkovitost i dosljednost. Možete biti sigurni da iznajmljujete motorni čamac izgrađen prema najvišim standardima.

Poseidon Boats

POSEIDON BOATS , INOI SCHIMATARI , VIOTIA, 32009 ATHENS - GREECE

info@poseidon-boats.com +30 6944 350 847

 

---

Autor: Irena Nieslony


0 Komentari

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:jedrilica Oceanis 35.1 Trogir Hrvatska
30%
Oceanis 35.1 2019
17.12.2022 - 24.12.2022
Ležaji: 6+1
1.250€ 875€/ tjedan
per person 125€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: Trogir
jedrilica Dufour 520 GL TENERIFE Španjolska
53%
Dufour 520 GL 2020
17.12.2022 - 24.12.2022
Ležaji: 10+2
4.495€ 2.100€/ tjedan
per person 175€/ tjedan
Kabine: 5 / WC: 3
Mjesto: TENERIFE
jedrilica Sun Odyssey 44i Whitsunday Region of Queensland Australija
25%
Sun Odyssey 44i 2009
17.12.2022 - 24.12.2022
Ležaji: 8+2
4.200€ 3.150€/ tjedan
per person 315€/ tjedan
Kabine: 4 / WC: 2
Mjesto: Whitsunday Region of Queensland