Deluxe plan krstarenja "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)

Deluxe plan krstarenja "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020

Ako tražite osoban te intiman način da se upoznate s prekrasnom hrvatskom obalom i njezinim otocima, ovaj mini kruzer sa svim svojim luksuzima vaš je odgovor. Dani se provode opuštajući se na palubi ili kupajući se u kristalnom Jadranskom moru, a večeri posjećujući neobične gradove koji s ponosom nose svoju zanimljivu starinu. Ovo krstarenje "Jednosmjerna čudesa", ploveći u jednom smjeru od Splita do Dubrovnika uključuje degustacije lokalnih vina, gastronomske doživljaje te još brojne dodatne usluge i uz to pruža prekrasne posjete odabranim otocima južne Dalmacije.

Plan krstarenja

SPLIT - (BOL) HVAR - BIŠEVO (MODRA ŠPILJA)/VIS - KORČULA - MLJET - SLANO (STON) - DUBROVNIK


Upit za kabinu CIJENE KABINA ZA OVO KRSTARENJE

 

ITINERER

1. dan | SPLIT (večera)

Split, Hrvatska

Nakon što budete prebačeni iz splitske zračne luke u trajektnu luku te se prijavite na brod od 14:00 pa nadalje, imat ćete vremena da se mirno smjestite u kabinu. Nakon toga, vrijeme je za istraživanje ovog nevjerojatnog, povijesnog gradića koji uživa status i zaštitu UNESCO-ve svjetske baštine. Uživajte u fascinantnoj rimskoj arhitekturi koja će vas okruživati, kao i crkvama, utvrdama i palačama u gotičkom i baroknom stilu iz 12. i 13. stoljeća. Vrhunac ovog obilaska bit će čuvena i impresivna Dioklecijanova palača, nekada dom rimskog cara. Ponovno se ukrcavši na brod, počastit ćete se zabavom uz domjenak dobrodošlice i koktel. Noćenje će biti u Splitu.

2. dan | SPLIT - (BOL) HVAR (doručak, ručak)

Hvar, Hrvatska

Rani polazak na otok Brač pa osvježavajuće kupanje na Zlatnom ratu, najpopularnijoj plaži u Hrvatskoj. Blizu je Bola, specifičnog ribarskog mjesta na čiju privlačnost nije utjecalo to što je postalo poznato turističko odredište. Bol je upravo popularan po tom šljunčanom rtu koji se neprestano mijenja oblikovanjem vjetra i valova s ​​jedne na drugu stranu. U ručku ćete uživati na Paklenskim otocima, a zatim se ide do spektakularnog Hvara gdje tragači za zabavom i suncem dolaze iz cijelog svijeta. Poznat je i kao najduži i jedan od najsunčanijih od 1000 jadranskih otoka, ali i po raskošnim poljima lavande koja krajolik prelivaju ljubičastim nijansama. Otkrit ćete antiku, poput najstarijeg javnog kazališta u Europi (osnovano 1612. godine), i diviti se arhitektonskom remek-djelu - katedrali s izvornim netaknutim tornjem, izgrađenoj u doba renesanse. Slijedite stazu cik-cak uzbrdo da biste došli do utvrde na vrhu pa razgledajte prekrasan prizor dolje ispod vas - luku, vaš elegantni kruzer te Paklinske otoke. Noćni život u Hvaru buja pa odaberite restoran / bar ili otplešite noć u nekom od mnogih klubova. U luci ćete ostati preko noći.

3. dan | HVAR - BIŠEVO (Modra špilja)/VIS (doručak, ručak, degustacija)

Vis, Hrvatska

Uživajte u ranojutarnjem odlasku na svježem jadranskom zraku dok plovite prema Biševu, malom otoku s ogromnom tajnom - Modrom špiljom. Jedinstvena prirodna pojava koju se ne smijete propustiti! Plaća se ulaznica od oko 10-15 €. Napomena: Ako vrijeme postane nepouzdano i nije pogodno za krstarenje, bit ćete obaviješteni dovoljno unaprijed o bilo kakvim promjenama plana. Na dnevnom redu slijedi plovidba do Visa. Ovaj otok ima svoj karakter definiran ostacima vremena kada je činio važnu bazu za jugoslavensku mornaricu. To i njegova udaljenost, čini ga nezaobilaznom točkom na ruti da se iskusi kako se proteklih godina živjelo na Mediteranu. Prvo urbano središte u Hrvatskoj bila je Issa, a grad Vis smješten je blizu ruševina onoga što je od nje ostalo. Između izleta u muzej, ruševina rimskih termi ili šetnje obalom diveći se vilama i moru, kušajte i lokalna vina. Boravit ćete u luci Vis.

4. dan | VIS - KORČULA (doručak, ručak)

Korcula, Hrvatska

Ponovno ćete isploviti ujutro i to za Korčulu, otok poznat kao rodno mjesto Marka Pola. Brod će se usput usidriti u idiličnom zaljevu za ručak. Nakon što stignete, počastit ćete se popodnevnim obilaskom s vodičem. Korčula je zadivljujući srednjovjekovni grad, ograđen zidinama i poznat kao jedan od najbolje očuvanih mediteranskih gradova. Ulice su postavljene u stilu riblje kosti kako bi se stanovnicima domova omogućilo prirodno hlađenje. Ako želite, možete zajedno s grupom posjetiti malo selo u blizini kako biste probali tradicionalnu dalmatinsku večeru i način života koji ovaj otok nudi. Cijena večere 35 € po osobi. Vaš će brod tijekom noći ostati u Korčuli.

5. dan | KORČULA - MLJET (doručak, ručak)

Mljet, Hrvatska

Krenut ćete ujutro da biste plovili dalje prema jugu do Mljeta. Prema legendi, grčki bog lukavog intelekta, Odisej, bio je jedini preživjeli nakon brodoloma te ga je more izbacilo na ovom otoku. Calypso, morska nimfa, natjerala ga je da ostane s njim sedam godina kao njezin ljubavnik! Voditelj krstarenja odvest će vas u šetnju do poznatih slanih jezera u slikovitom Nacionalnom parku Mljet te brodom do otoka Svete Marije koji se nalazi usred najvećeg jezera. Ovdje ćete naći crkvu, opatiju i samostan iz 12. stoljeća. Za one koji uživaju u avanturi, moći ćete unajmiti bicikle, kajake, skutere ili kabriolete kako biste se mirnim otokom vozikali do mile volje. Ali pripazite na nestašne nimfe! Noćenje će biti u jednoj od luka na otoku, bilo Polači ili Pomeni.

6. dan | MLJET - SLANO (STON) (doručak, ručak, degustacija, kapetanska večera)

Ston, Hrvatska

Slijedi krstarenje s otoka u smjeru hrvatske obale te dolazak u Slano, malo uspavano ribarsko mjesto otkuda ćete dalje u Ston. To je mjesto poznato po kamenicama i solanama, a nekada je bilo snažno utvrđeno. Nakon što ste imali priliku prošetati i uživati u srednjovjekovnim obrambenim zidovima s brojnim kulama, odvest ćete se do farme kamenica kako biste naučili malo o uzgoju kamenica te uživali u ekskluzivnom kušanju ove morske poslastice. Okus mora na usnama! Natrag na brod jer večernja zabava započinje Kapetanovom oproštajnom večerom popraćenom zabavom uživo. Noćenje u Slanom.

7. dan | SLANO (STON) - DUBROVNIK (doručak, ručak)

Ston, Hrvatska

Rani polazak na posljednju dionicu krstarenja do Dubrovnika. Prvo uživajte u plovidbi pored drevnih gradskih zidina, dok uživate u ručku na palubi. Nakon pristajanja u luci Gruž, odvest ćete se u grad na turističku šetnju s vodičem kako biste otkrili mnoštvo doživljaja koji se nude. U arhitekturi mnogih sačuvanih spomenika koji datiraju iz antičke ere Dubrovačke Republike primijetit ćete renesansne stilove, ali i malo gotike. Jedan od mojih najdražih gradova na svijetu i najprikladnija kulisa za dio moderne TV serije "Igra prijestolja" koja je ovdje snimana. Naposlijetku ćete se žičarom odvesti do planine Srđ kako biste uživali u panoramskom pogledu na grad, njegove zidine i Elafitske otoke. Ako u ovoj fazi još uvijek imate dovoljno energije, onda jednostavno morate prošetati 1940 m dugom šetnjom drevnim zidinama ponad kamenih ulica i krovova grada s jedne strane te prelijepog plavog jadranskog mora koje zapljuskuje s druge strane. Noćenje jest u Dubrovniku.

8. dan | DUBROVNIK (doručak)

Dubrovnik, Hrvatska

Nakon doručka, završne trenutke ovog spektakularnog krstarenja u jednom smjeru provest ćete opraštajući se od svih novih prijatelja te prijateljske posade. Morat ćete se odjaviti prije 09:00, a zatim ćete krenuti kući sa svim uspomenama koje ste skupili na ovom krstarenju.

Uključeno u cijenu

 • Oba transfera iz splitske i do dubrovačke zračne luke po dolasku i odlasku
 • 7-dnevno krstarenje u deluxe ili super deluxe kabini s klima uređajem i vlastitom kupaonicom
 • Doček dobrodošlice uz koktel

Svakodnevno na brodu

 • buffet doručak
 • ručak od 3 slijeda plus bar sa salatom i sirom
 • piće uz ručak
 • besplatna voda za piće, čaj i kava tijekom svakog dana
 • puno svježeg voća
 • servis kabina i promjena ručnika
 • Kapetanova večera sa zabavom

Na brodu

 • degustacija maslinovog ulja i vina
 • besplatan wi-fi

i još

 • Usluga profesionalnog voditelja krstarenja s vođenim turističkim turama po: Splitu, Hvaru, Korčuli i Dubrovniku
 • Rukovanje prtljagom
 • Lučke pristojbe i takse

DOŽIVLJAJI

DUBROVAČKO SPOMENIČKO NASLJEĐE

 • Autobusni transferi od luke do Dubrovnika za razgledavanje grada
 • Naknada za žičaru

DOŽIVJETI STON

 • Poludnevni izlet u Stonu, uključujući posjet farmi kamenica i kušanje (Uključuje i ulaznice za stonski zid i solanu)

OTKRIVANJE MLJETA

 • Ulaz u Nacionalni park Mljet

Luksuzna krstarenja po Jadranu

Krstarenja po Jadranu

Neobvezni dodatci

 • Napojnice
 • Tradicionalna večera u selu na Korčuli: € 35 po osobi
 • Ulaz u Modru špilju: oko 10 - 15 eura po osobi

Za vašu informaciju

 • Ako se vrijeme pokvari, ruta se može promijeniti po vlastitom nahođenju kapetana. Isto tako, možda će biti potrebno promijeniti rutu ili planirani redoslijed obilazaka i luka koje u sezoni mogu imati veću gustoću pristajanja, a sve u namjeri da vam pruže izuzetno opuštajuće i prekrasno iskustvo bez stresa.
 • Zajamčeni polasci ovise o kvoti od najmanje 10 rezerviranih gostiju pa je u tom slučaju moguće otkazivanje krstarenja ili, ako je potrebno, promjena broda.
 • U svojoj kabini ćete  naći brodska pravila te promotrite dio koji se odnosi na unos vlastitih pića na brod.
 • Podrazumijeva se da ako netko pokaže neprihvatljivo ponašanje, tada linija ili kapetan imaju puno pravo tražiti od gosta da se iskrca.
 • Preporučuje se osiguranje od otkazivanja rezerviranih usluga, kao i sveobuhvatni turistički paket osiguranja (uključujući zdravstveno osiguranje tijekom putovanja, osiguranje osobne nesreće, prtljage / dragocjenosti te privatne odgovornosti), koji se nudi za krstarenje.
 • Uvjeti i okolnosti za privez broda razlikuju se u nekim hrvatskim lukama i možda će biti potrebno da se brodovi za krstarenje privežu jedni uz druge. To zahtijeva da gosti prelaze razmak između brodova preko mostića s jednog na drugi da bi došli do obale. To ćete poduzeti na vlastiti rizik. Posada će uvijek biti na raspolaganju da pruži ruku pomoći. Krstarenja nisu prikladna za ljude koji se imaju ograničenja u kretanju ili su u invalidskim kolicima.Upit za kabinu CIJENE KABINA ZA OVO KRSTARENJE


 


0 Komentari

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Klasičan plan krstarenja "Južni istraživač" (Split - Split)
24.01.2021
Ruta krstarenja tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje u Hrvatskoj s polaskom/dolaskom iz Splita. Krstarenje posjećuje Dubrovnik i Makarsku te otoke Hvar (Brač), Korčulu i Mljet. Rezervirajte svoju kabinu ...
Klasičan plan krstarenja "Kvarner - zaljev s otocima" (Opatija - Opatija)
17.01.2021
7-dnevno krstarenje Hrvatskom na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje s polaskom/dolaskom iz Opatije, Kvarnera. Krstarenje doseže Zadar i otoke Krk, Rab, Cres i Lošinj. Rezervirajte svoju kabinu ...
Deluxe plan krstarenja "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
Deluxe plan krstarenja "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
Deluxe plan krstarenja "Dalmatinski raj" (Split - Split)
28.12.2020
Ruta krstarenja po Hrvatskoj u trajanju od 7 dana. Polazak na krstarenje iz Splita i povratak u Split. Krstarenje posjećuje Dubrovnik te otoke Hvar, Korčulu, Mljet i Brač u Dalmaciji. Rezervacija smještaja na luksuznim malim kruzerima.