Najam plovila Poreč

Dvjesto godina stari grad Poreč na zapadnoj obali Istarskog poluotoka je poznato turističko središte. Njegov povijesni stari grad, smješten na malom poluotoku, je mjesto impresivnih gotičkih, romaničkih i baroknih građevina, kao i bazilike uvrštene na popis svjetske baštine. Zapanjujuća unutrašnjost Istre također je lako dostupna odavde.


U središtu grada Poreča nalazi se lijepa Marina Poreč koja pruža sve usluge, a to je čini pogodnim mjestom za iznajmljivanje broda. Marina Poreč dobro je zaštićena otokom Sveti Nikola i lukobranom, a otvorena je tijekom cijele godine, nudeći dnevne, mjesečne i godišnje vezove i pomoć kod pristajanja. Ovo područje nudi ugodne uvjete za jedrenje, a lokalna je klima relativno blaga i bez ekstremnih ljetnih vrućina. U blizini se nalaze rovinjski arhipelag, sa svojih 14 otočića i Nacionalni park Brijuni, jedan od najljepših nacionalnih parkova Hrvatske.


Poreč je također mjesto dobre zabave i privlači partijanere iz cijele Europe.


Poreč je dobro povezan cestom s ostatkom Istre i većim gradovima u regiji, kao što su Trst, Rijeka, Ljubljana i Zagreb. Međunarodna zračna luka Pula nalazi se svega oko 50 km od Poreča. Postoje autobusne linije do i od Pule, Rijeke i Zagreba, a najbliža željeznička postaja nalazi se u Pazinu. Trajektne linije iz Venecije i Trsta prometuju u turističkoj sezoni.


Jedrenje na Sjevernom Jadranu je popularno zbog mirnog mora i blage klime. Mnogo otoka koji se nalaze u ovom akvatoriju pruža zaštitu od vremenskih uvjeta, a ovaj dio obale ima nekoliko dobro opremljenih marina. Ljeti postoji mala mogućnost da zapuše bura: jaki, hladni sjeveroistočni vjetar iz unutrašnjosti. Dnevni vjetar maestral prijateljski je naklonjen nautičarima i općenito je slabiji na sjevernom Jadranu nego na njegovu jugu.


Pogledajte dostupne jahte ( Poreč )
Blog   Zadnje vijesti

Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
Irena Jelenic
“Na jedrenje s Yacht-Rentom smo krenuli I u smjeru vjetra se pokrenuli. Uz vjetar, sunce i more...”
Elan 344 Impression
2020-08-08
Mjesto: LOŠINJ
Edin Mesic
“Brod je dobar, sportski, brz i preporucio bih ga nekoj ekipi koje takvu vrstu plovidbe vole. Sobe su male a WC su premali za katamaran.”
Excess 12
2020-08-01
Mjesto: Pula
Andrija Stojanovic
“Od srce preporučamo prekrasne i dobro opremljene brodove Yacht renta za jedrenje po najljepšem moru na svijetu ...”
Bavaria 39 Cruiser
2020-08-01
Mjesto: Primošten
Vladimir Popovic
“Sto se tice vase usluge ona je bila vrhunska kao i uvek (sve smo organizovali i resili na obostrano zadovoljstvo, necu da vas menjam ”
Gib`sea 51
2019-07-20
Mjesto: Split
Vladimir Drvenkar
“Naše jedrenje termin 30.05.-02.06.2019. Bavaria 49, ITT2, Mandalina, Šibenik ...”
Bavaria 49
2019-05-30
Mjesto: Šibenik
Davor Sladovic
“Bilo je sve super!! Evo brzog filmica pa ga objavite”
Oceanis 50 Family
2018-08-18
Mjesto: MURTER