Novosti

Yacht Rent je član Yacht Pool-a - što to znači za vas?

Naša yacht charter agencija je nositelj Yacht Pool certifikata za osiguranje od insolventnosti za 2019. godinu što za sve naše klijente predstavlja dodatnu sigurnost. Naime, ako agencija za najam plovila ili charter tvrtka koji su članovi Yacht Pool-a odu u stečaj, Yacht Pool osigurava klijentu povrat cjelokupno uplaćenog iznosa.   Zaštita vaših uplaćenih predujmova je važna i potrebna kao što se već nekoliko puta pokazalo u prošlosti. Iz tog razloga mudro je birati charter agenc..

0 komentari
International Charter Expo 2018 u Zagrebu

Yacht Rent agencija bila je ponosni sudionik B2B sajma International Charter Expo 2018. koji se i ove godine održao u Zagrebu. U svijetu digitalnih komunikacija i sve bržeg poslovanja rijetke su prilike kada uživo možemo sresti ljude s kojima usko surađujemo ili one s kojima ćemo suradnju tek ostvariti.   Od iznimne je važnosti pozdraviti i naše drage dugogodišnje partnere, upoznati neka nova lica i nove charter kompanije, iskoristiti svaku priliku za što bolju komunikaciju, sura..

0 komentari
Besplatne majice za timski duh!

Za sve najmove plovila u Hrvatskoj u sezoni 2018. dijelimo Yacht Rent majice za cijelu posadu! Sve što tražimo je da nam pošaljete makar dvije (što više tim bolje!) cool fotografije ili video s vašeg odmora na brodu te par rečenica popratnog teksta uz fotografije.   Set Yacht Rent majica za cijelu posadu čekati će vas u bazi neposredno prije preuzimanja plovila. Budite kreativni i otkačeni kako i dolikuje pravim moreplovcima :). Fotografije ne moraju (ali mogu) uključivati ma..

0 komentari
Iskusite karnevalsko ludilo u Veneciji brodom!

Iznajmite grijano plovilo (sa velikim popustom!) i budite dio jednog od najpoznatijih svjetskih karnevala na originalan način. 7 dana – tjedni charter od 09.02.-16.02. ili 10.02.-17.02.2018. s polaskom iz Izole (Slo). Moguć je i kraći (2-3 dana) charter. Pogledajte cijene za tjedni najam i brodove za ovu posebnu ponudu.     Brodovi sa grijanjem ELAN Impression 50 (4+1 cab, 8+2+1 pax) 3200 € -20% popust&nbs..

0 komentari
ICE'Twice 2016 - International charter expo

International charter expo u 2016 godini održavao se čak dva puta što već samo po sebi dosta govori o razvoju charter industrije u Hrvatskoj i regiji. Prvi ICE'2016 održao se u ožujku ,a drugi pod nazivom ICE'Twice 2016 bio je u studenom.   Također, jedan od razloga održavanja ICE'Twice je bio pomak termina sajma na sam kraj charter sezone, kako bi se okupio što veći broj sudionika iz svijeta yacht chartera u cilju organizacije pravovremene suradnje i dogovora za nadolaze..

0 komentari
Nova usluga za korisnike ACI marina na Jadranu

Od danas je u nekoliko ACI-jevih marina dostupna nova usluga za nautičare. Suradnja trgovačkog lanca Lidl i Adriatic Croatia International Cluba omogućuje korisnicima ACI marina u Puli, Opatiji, Vodicama besplatan prijevoz do Lidlovih trgovina i natrag, a sve kako bi se nautičarima olakšala i pojednostavila svakodnevna kupovina. Besplatni prijevoz korisnika marina obavlja se autobusima pet puta dnevno, dva ujutro i tri popodne. Vozni red ostavlja dovoljno vremena za kupovinu i povratak u ..

0 komentari
POSEBNA PONUDA - ONE WAY CHARTER -50% !!

POSEBNA PONUDA - ONE WAY CHARTER -50% !! 23.04.2016 - 30.04.2016 ONE WAY: Mali Lošinj - Marina Baotić (Trogir) Vanjski motor i wi-fi: BESPLATNO Detalji ponude Ukrcaj: Mali Lošinj Vanjski motor i wi-fi: BESPLATNO Iskrcaj: Marina Baotić, Seget Donji-Trogir Transitlog: Obligatory , to be paid before embarkation Boravišna pristojba: Obligatory, 1 EUR/person/day, to be paid before embarkation Polog: Obligatory Pun spremnik goriva pri iskrcaju u Segetu Donjem. ..

0 komentari
ICE 2016 - International Charter Expo

Ove godine ICE 2016 (International Charter Expo) sajam je održan od 11-13.03 u Zagrebu u Hrvatskoj. Naša agencija je,  kao i godinu dana prije, sudjelovala na sajmu kao jedan od preko 250 sudionika iz svijeta charter plovila. Sudionici su stigli iz raznih krajeva, ali uglavnom iz zemlje domaćina Hrvatske koja ima jednu od najvećih yacht charter flota na svijetu, a zatim iz Grčke, Turske, Italije, Francuske... Oko 100 charter tvrtki i oko 150 brokera agencija proveli su zajedno prekrasan ..

0 komentari
Tražili ste.. obucite!

Više vas je već pitalo hoće li i ove godine biti besplatnih majica za posade. Hoćee! Kao i prošle godine za sve najmove plovila u Hrvatskoj dijelimo Yacht Rent majice za cijelu posadu! Jedini uvjet jest da nam pošaljete makar dvije (što više tim bolje!) fotografije koje uključuju i majice (npr. članovi posade u majicama na plovilu ili... budite kreativni :) te par rečenica popratnog teksta o vašem odmoru na brodu. Razmišljamo i o nagradnom foto natječaju pod nešto promijenjenim uvjetima..

0 komentari
Yacht Rent podrška za mlade jedriličare

Yacht Rent svesrdno podržava razvoj jedriličarskog sporta u Hrvatskoj, a pogotovo kada su u pitanju djeca. S tom namjerom snimili smo promotivni video za Jedriličarski klub Galeb iz Kostrene i na taj način dali podršku popularizaciji ovog predivnog sporta. Zahvaljujemo se ekipi iz Jedriličarskog kluba Galeb na gostoprimstvu i sudjelovanju.  Jedrenje kao sport za djecu odličan je izbor koji pruža uistinu puno. Zdravstvene blagodati boravka na moru i svježem zraku su poznate, no jedren..

0 komentari
članci
Naslovi

Kategorije članaka


Pretraga članaka

Traži