Saxdor 270 GTO - čamac za dnevna krstarenja za pronicljive kupce

Saxdor 270 GTO - čamac za dnevna krstarenja za pronicljive kupce
29.12.2022

Možda razmišljate o kupnji ili najmu čamca kako biste otkrili skrivene destinacije duž obale. Možda želite krstariti s prijateljima uz razgovor, piće i uživanje u morskom zraku. Imajući ovo na umu, Saxdor 270 GTO izvrstan je izbor ako želite uživati u kompaktnoj brodici preko dana ili vikenda.

Saxdor, sa sjedištem u Helsinkiju, u Finskoj, i s brodogradilištem u Elku, u Poljskoj, konstruira brodove najviše kvalitete, vrhunskog dizajna, učinkovitom potrošnjom goriva i prepoznatljivim trupom koji se dobro ponaša čak i na nemirnim vodama. Saxdor 270 GTO je jedan od njihovih najboljih modela i trebali biste ga razmotriti za svoje krstarenje brodicom. Bit ćete ugodno iznenađeni brzinom i udobnošću koju pruža. Čarter tvrtke koje žele uključiti ovaj model u svoju flotu za iznajmljivanje trebaju biti svjesne da postoje niže razine jamstva koje brodograditelj daje za tu svrhu.

Saxdor 270 GTO ima snažan vanbrodski motor, ali koji je pri tome i tih što vam omogućuje da lako razgovarate s prijateljima. Ovisno o brodu, motor se kreće između 225 i 300 KS, a najsnažniji motor će vam dati najveću brzinu od 45 čvorova. Naravno, ne morate putovati ovom brzinom jer biste možda željeli lagano krstariti promatrajući znamenitosti duž obale. Zašto ne stati i baciti sidro kako bi svi zajedno mogli uživati u tom iskustvu? Popijte hladno piće i popričajte prije nego ponovno upalite motor i nastavite krstariti dalje uz obalu.

Saxdor 270 GTO najam

Krstarenje za šestoro

Čamac možda ima samo 8,45 metara, ali ima sasvim dovoljno mjesta da šest osoba uživa u dnevnom krstarenj. Iako, ako želite provesti noć na plovilu, prikladan je za samo dvije osobe. Na prednjem dijelu brodice nalazi se jedna kabina u kojoj mogu spavati dvoje. Postoji mogućnost ugradnje WC-a, umivaonika i tuša ili jednostavno možete koristiti te sadržaje u najbližoj marini. Kabina je prirodno osvijetljena krovnim prozorom i otvorima zbog čega se čini većom nego što jest. Možete biti sigurni da ćete ugodno spavati što će vas učiniti spremnim za još jedan dan krstarenja na vašem plovilu.

Saxdor 270 GTO izvrsna je opcija ako želite zabaviti nekoliko prijatelja. Možda proslavite svoj rođendan ili godišnjicu na brodu. Čamac ima bar za pića i sudoper normalne veličine sa slavinu spojenu na sustav vode kapaciteta 80 litara. Ovo je jedino plovilo te veličine na tržištu koje ima tako veliki bar i sudoper što ga čini dobrim izborom ako želite uživati u ležernom dnevnom izletu brodom. Ponesite sa sobom prijenosni frižider s omiljenim pićima i uživajte u jednodnevnom krstarenju obalom ili otiđite malo dalje na more. Izbor je vaš. Saxdor 270 GTO ima kapacitet od 300 litara goriva tako da ćete moći dugo krstariti bez brige o dolijevanju.

 Ispred motora radi sigurnosti postavljena je staklena ograda. To je umirujuće jer ne želite da itko završi u moru. Marka Saxdor ima izvrsne sigurnosne preporuke. Njihovi čamci su certificirani od strane IMCI i ABYC tako da možete biti sigurni u to da su njihovi čamci izgrađeni prema najvišim sigurnosnim standardima. Ne treba vam ništa više, bilo za svoju osobnu upotrebu bilo za iznajmljivanje u čarter tvrtki za najam plovila.

Ako inaće uživate u opuštanju na suncu, dvije ležaljke su na prednjem i dvije na stražnjem dijelu broda. Ležaljke na krmi mogu se sklopiti te napraviti prostor za objedovanje. Na ovom brodu nema opreme za kuhanje, ali ponesite sa sobom neke hladne zalogaje ili stanite negdje usput da uzmete nešto za van. Uživajte u obroku dok gledate zalazak sunca i ispijate hladno piće.

Saxdor 270 GTO najam

Superioran dizajn

Saxdor se ponosi svojim procesom dizajna, proizvodeći čamac koji biste poželjeli imati za dnevni izlazak na more. Imaju dizajnere, pomorske arhitekte, planere proizvodnje i inžinjere razvoja proizvoda koji svi rade zajedno kako bi proizveli savršen čamac.

Saxdor 270 GTO ima dvostepenasti trup što olakšava svladavanje valova čak i ako su uzburkani.  

Dužina

8.45 m

Širina

2.60 m

Gaz

0.92 m

Klasifikacija

ISO Cat. C, NMMA

Maks. snaga motora

300 KS

Maks. brzina

45 kn

Kategorija dizajna

C

Putnici

7

Spremnik goriva

300 l

Spremnik vode

80 l

 

Saxdor - firma na koju treba računati

 

Saxdor 270 GTO izvrstan je izbor. Marka Saxdor osvojila je mnoge prestižne nagrade uključujući nagradu Best of Boat 2020., Europski gliser godine 2021. i nagradu Motorboat 2022. Poznati su diljem svijeta, na više od 40 tržišta s pet kontinenata. Imaju 300 iskusnih djelatnika koji su obučeni na najvišoj razini. Dizajnerski i proizvodni timovi rade u bliskom kontaktu kako bi proizveli čamce koji su i lagani, a u isto vrijeme sposobni izdržati sve vremenske uvjete. Ako odaberete Saxdor 270 GTO, možete biti sigurni u stabilan čamac i glatku vožnju. On je ultimativni izbor za pronicljive ljubitelje plovila.

Saxdor 270 GTO najam

 

Saxdor Yachts

Saxdor Yachts Oy
Veneentekijäntie 14 A, 00210 Helsinki, Finland

 

---

Autor: Irena Nieslony


Podijeli ovaj članak sa svojim prijateljima


0 Komentari
Ostavi komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:jedrilica Bénéteau Platu 25 Sardinia Italija
28%
Bénéteau Platu 25 2000
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4
1.260€ 907€/ tjedan
per person 227€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Sardinia
jedrilica Bénéteau Platu 25 Sardinia Italija
28%
Bénéteau Platu 25 2000
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4
1.300€ 936€/ tjedan
per person 234€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Sardinia
jedrilica First 35 Pula Hrvatska
30%
First 35 2011
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4+2
2.200€ 1.540€/ tjedan
per person 257€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Pula