Damir Cazin Elan 344 Impression

Poštovanje, gospođo Trstenjak,
 
Sljedom Vašeg upita u nekoliko rečenica pokušati ću ukratko opisati svoje dojmove.
 
Svima koji smo bili na plovilu tih tjedan dana (izuzev skipera) to je bilo prvo jedrenje u životu te ni sami nismo znali u potunosti što očekivati. Nakon tih tjedan dana na moru mogu reći da moji dojmovi i dojmovi ostalih suputnika su više nego pozitivni. Prije svega imali smo odlično vrijeme, gotovo bez oborina s dosta vjetra i bez velikih vrućina. Oko 90% vremena smo se vozili na vjetar bez motora. Osim dobrog vremena i ekipa je bila vrlo složna i kompaktna. Nismo doživjeli ni jednu kriznu situaciju, a na što su nas upozoravali oni koji su bili ranije na jedrenju. Imali smo super i druženje i suradnju tih tjedan dana. Također skiper koji nas je vodio na top putovanju, zaslužuje svaku pohvalu, od poznavnja trenea (uvala, otoka, vezova....) do odličnog upravljana brodom i na kraju odličnih kulinarskih sposobnosti. Sveukupno mogu reći da sam bogatiji za jedno divno iskusto, te sigurno je da ću i iduće godine ponoviti to iskustvo.
 
Što se tiče Vaš usluge: sve je bilo vrlo korektno i usudio bi se reći strpljivo, pošto se je s naše strane mijenjao i datum i veličnia plovila. Kroz cijeli postupak rezervacije proveli ste me vrlo ljubazno i bez stresa i u budućnosti ostati ću slobodan ponovo Vas kontaktirati.
 
Plovilo, marina, djelatnici u marini bili su korektni, ništa više niti manje od toga. Sve kako je bilo dogovoreno, tako se je i dogodilo. Tokom jedrenja nismo se zaustavljani u marinama, tek u lukama na Saliju, Visu i Vodicama. U svim lukama usluga je također bila također korektna. Infrakstruktura tih luka je također pristojna (struja, voda, kupaona).
 
Od restorana bi mogao preporučiti stake house: Konoba Gušte u Vodicama.
 
I na kraju jedno moje osobno zapažanje: Kako sam već ranije rekao, ovo mi je bilo prvo jedrenje i do prvog ulaska na brod nisam imao predodžbu o prostoru u plovilu, te sada nakon plovidbe, mogu reći da bi svima preporučio da uzimaju jednu kabinu po članu na brodu. Naš brod je imao po specifikaciji 8 ležajeva, ali iskreno da nas je 8 moralo noćiti u tom prostoru bilo bi pretijesno.
 
 
Što se tiče fotografija, trenutno sam na godišnjem odmoru te mi fotografije nisu dostupne, potražiti ću koju naknadno kad se vratim, ali nemojte očekivati previše, jer cijela ekipa koja je bila na brodu nema račune po nikakvim bookovima niti smo fanovi fotografiranja. Mi smo ekipa koja se slaže oko mišljenja da najbolje slike su one koje ostanu u sjećanju.
 
Za sva eventualna dodatna pitanja stojim Vam na Raspolaganju.
 
Srdaćan pozdrav,
Damir Cazin
damir.cazin@gmail.com
Tip broda za najam: Elan 344 Impression ,
Datum: 27.04.2019
Mjesto: Hrvatska , Biograd na moru ,

Extra popust   Extra popust

Batana
20%
Elan 350 2012
21.08.2021 - 28.08.2021
Ležaji: 6+2
1.950€ 1.560€/ tjedan
per person 195€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: Izola
Gust
23%
21.08.2021 - 28.08.2021
Ležaji: 8
2.300€ 1.771€/ tjedan
per person 221€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: Sukošan
Jade
23%
21.08.2021 - 28.08.2021
Ležaji: 8
2.300€ 1.771€/ tjedan
per person 221€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: Sukošan

Blog   Zadnje vijesti

Jedrenje do čarobnog Mljeta
20.07.2021
Boreći se s glavnim jedrom na uzburkanom moru, u daljini smo mogli vidjeti malu luku Pomena i vesele crvene suncobrane lokalnog proizvođača piva koji ju okružuju
Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
Prva Hiša d.o.o. Team building
“Katamaran je bio super, udoban, ljepo očuvan, komfortan i imali smo svu opremu koju smo trebali.”
Lagoon 50
2021-05-25
Mjesto: Split
Damir Cazin
“Tjedan dana jedreći po Jadranu imali smo priliku vidjeti i osjetiti sve čari Jadranske obale. Zasigurno će nam u sjećanju ostati otok Jabuka ...”
Oceanis 50 Family
2021-05-01
Mjesto: Sukošan
Irena Jelenic
“Na jedrenje s Yacht-Rentom smo krenuli I u smjeru vjetra se pokrenuli. Uz vjetar, sunce i more...”
Elan 344 Impression
2020-08-08
Mjesto: LOŠINJ
Andrija Stojanovic
“Od srce preporučamo prekrasne i dobro opremljene brodove Yacht renta za jedrenje po najljepšem moru na svijetu ...”
Bavaria 39 Cruiser
2020-08-01
Mjesto: Primošten
Edin Mesic
“Brod je dobar, sportski, brz i preporucio bih ga nekoj ekipi koje takvu vrstu plovidbe vole. Sobe su male a WC su premali za katamaran.”
Excess 12
2020-08-01
Mjesto: Pula
Vladimir Popovic
“Sto se tice vase usluge ona je bila vrhunska kao i uvek (sve smo organizovali i resili na obostrano zadovoljstvo, necu da vas menjam ”
Gib`sea 51
2019-07-20
Mjesto: Split