Itinereri

Itinereri
Da ne biste gubili previše vremena na traženje vaše idealne brodske rute, za vas smo pripremili jednotjedne i dvotjedne itinerere za motorne brodove i jedrilice koji garantiraju da ćete vidjeti mnoge znamenitosti, dobro se odmoriti i posjetiti neka od čarobnih mjesta dostupnih samo brodom.
 
Predloženi itinereri nude najbolje rute i lokacije u tom području. Kliknite na interaktivnu kartu i zumirajte da biste vidjeli pojedinosti odmorišta te pročitali naše blog članke o destinacijama u blizini. Također, za vas smo izračunali i udaljenosti, kako bismo osigurali najbolju kombinaciju vremena provedenog u plovidbi, odmoru i razgledavanju.

 

Planer rute jedrenja/plovidbe

Planirajte vašu rutu plovidbe s ovim jednostavnim alatom Pomoću našeg ineraktivnog planera rute možete iscrtati vašu rutu plovidbe i vidjeti udaljenosti između pojedinih točaka. Planer možete koristiti kako biste iscrtali cijelu rutu ili samo jedan njen dio poput plovidbe predviđene za određeni dan. Na karti možete vidjeti i linkove na relevantne blog članke o određenoj destinaciji ili atrakciji kao i informacije o lukama i marinama.   Za iscrtavanje rute možete koristiti kon..

0 komentari
Itinerer krstarenja Pula-Pula 7 dana (Robert Gal)

Marine ACI Pula, Veruda, Pomer, Medulin s bogatom ponudom plovila za najam idealno su smještene na vrhu istarskog poluotoka te udaljene svega nekoliko kilometara od zračne luke. Iako su odlično povezane s unutrašnjošću, autoputem - istarskim ipsilonom, svakako bih Vam preporučio da do odredišta putujete središnjom Istrom te posjetite Motovun, Grožnjan ili neko od mnogih pitoresknih mjesta, utvrda i probate lokalnu gastronomiju, vina, sve ono zbog  čega centralna Istra postaje neizostavna..

0 komentari
Itinerer krstarenja Punat-Punat 7 dana (Robert Gal)

Marina Punat na otoku Krku, vrlo je dobro opremljena marina i sjedište više čarter baza. Odlično je je povezana s unutrašnjosti mostom i auto putem. Također aerodrom Krk od marine udaljen je svega 40 km. Obično, pogotovo za ljetnih gužvi i vrućina, prva pomisao je što prije isploviti! Naravno, čim krenete i vjetar krene strujati palubom, licem, kosom osjećaj vrućine se prepolovi! Ali izdržite još malo, tek toliko da temeljno pregledate brod, raspitate se kod osoblja čartera o stanju broda..

0 komentari
Itinerer krstarenja Punat-Punat 3 dana (Robert Gal)

Otok Krk! Koliko sam puta oplovio taj otok i još uvijek me nečim iznenadi! Nautičarima je najpoznatija južna strana otoka gdje najčešće kreću iz marine Punat pa preko Kvarnerića k Rabu ili Lošinju. Nevjerojatno je koliko ljudi, jureći da po unaprijed isplaniranom i uvijek poprilično ambicioznom planu da u sedam dana prođu i vide što više, samo projuri kraj otočića Košljun. Otok izrazito bogate flore na kojem se smjestio Franjevački samostan, sidrište zaklonjeno od svih vjetrova s pogled..

0 komentari