Deluxe plan krstarenja "Dalmatinski raj" (Split - Split)

Deluxe plan krstarenja "Dalmatinski raj" (Split - Split)
28.12.2020

Ne postoji ništa poput obilaska neobičnoe slikovite hrvatske obale s mnoštvom otoka na luksuzno dizajniranim, potpuno klimatiziranim malim brodovima za krstarenja. Bit ćete smješteni u udobnim, prostranim kabinama, svaka s vlastitom kupaonicom. Rute krstarenja "Dalmatinski raj", koju ćemo ukratko opisati u nastavku, jamči tjedne polaske (od svibnja do listopada) s uključenim gastronomskim i turističkim avanturama. Ovim krstarenjem obići ćete Split, poluotok Pelješac, Mljet, Dubrovnik, Korčulu, Hvara i Bol. Doživjeti ćete predivno krstarenje otocima tijekom sedam nezaboravnih dana. Sjednite i opustite se dok će se kapetan, posada i naš voditelj putovanja pobrinuti za vašu udobnost. Jutra su slobodna za opuštanje i sunčanje na prostranim palubama ili kupanje  u osvježavajućem Jadranskom moru. Pomno odabrana te planirana za vaša popodneva i večeri,  na ruti su hrvatska odredišta koja ćete otkriti pod vodstvom lokalnih poznavatelja.

Plan krstarenja

SPLIT - KORČULA - MLJET & DUBROVNIK - DUBROVNIK - PELJEŠAC PENINSULA - HVAR - BOL, PUČIŠĆA/MILNA - SPLIT


Upit za kabinu CIJENE KABINA ZA OVO KRSTARENJE


1. dan |  SPLIT (večera)

Split, Hrvatska

Nakon što ste se prijavili na brod te imali priliku smjestiti se, od otprilike  14:00 sati možete se pridružiti obilasku ovog drevnog i povijesnog grada s vodičem. (Napomena: Ukoliko kasnite s dolaskom onda propuštate obilazak). Splitski kompleks crkava, utvrda i palača u romaničkom, gotičkom i baroknom stilu iz 12. i 13. stoljeća pod zaštitom je UNESCO-a. Bit ćete okruženi nevjerojatnom arhitekturom te posebno dojmljivom i i impresivnom Dioklecijanovom palačom, nekada domom rimskog cara. Ponovno se ukrcavši na brod, počastit ćete se zabavom uz domjenak dobrodošlice i koktel. Noćenje je u Splitu.

2. dan | SPLIT - KORČULA (doručak, ručak)

Korčula, Hrvatska

Polazak ujutro i krstarenje do otoka Korčule - poznatog po rodnom mjestu Marka Pola. Ručak se poslužuje u jednoj od mnogih osamljenih uvala na putu. Nakon dolaska u ranim poslijepodnevnim satima, očekuje vas pješački obilazak ovog očaravajućeg grada s utvrđenim zidinama. Na ovom se otoku nalazi više legendi, basni i spomenika nego na bilo kojem drugom. Šetajući ulicama raspoređenih po uzorku riblje kosti, pronaći ćete mnoštvo restorana s izborom koji vam omogućava da uronite dalje u gurmanski doživljaj. A za one koji žele uživati u noćnim svjetlima postoji mnoštvo klubova i barova. Noćenje u Korčuli.

3. dan | KORČULA - MLJET & DUBROVNIK (doručak, ručak, večera)

Mljet, Hrvatska

Sljedećeg jutra ćete krstarit dalje prema jugu do otoka Mljeta. Voditelj krstarenja vodit će vas u šetnju do poznatog Nacionalnog parka Mljet i njegovih slanih jezera. Brodom ćete se odvesti do otoka Sveta Marija, gdje možete istražiti crkvu iz 12. stoljeća, kao i drevni benediktinski samostan i opatiju. Ručak je natrag na brodu nakon čega ćete krenuti prema Dubrovniku, a dolazak tamo je u kasnim popodnevnim satima. Prije pristajanja oploviti ćete stare gradske zidine uživajući u veličanstvenim prizorima ovog drevnog grada te u sjajnoj večeri sa švedskim stolom koja se poslužuje na palubi broda za krstarenje. Noćenje jest u Dubrovniku.

4. dan | DUBROVNIK (doručak)

Dubrovnik, Hrvatska

Kad doručak završi, bit ćete prebačeni u ovaj mitski grad u turistički obilazak. Vožnja žičarom od starog grada do planine Srđ pružit će vam najbolje trenutke za fotografiranje dok ispod sebe imate  prekrasan pogled na grad, zidine i Elafitske otoke koji oduzima dah. Poslijepodne ste slobodni da potražite idilična mjesta za ručak i večeru. Ako imate energije za daljnje istraživanje, možete na šetnju po 1.940 metara dugim zidinama ili šetnju 'Stradunom' - središnjom glavnom ulicom grada koji služi kao promenada te trgovima uglačanim do sjaja svim onim stopama koje su koračale njima kroz stoljeća. I danas je noćenje u Dubrovniku.

5. dan | DUBROVNIK - POLUOTOK PELJEŠAC (doručak, ručak, večera)

Pelješac, Hrvatska

Odlazak je rano ujutro te isplovljavanje izvan grada. Nakon kratke pauze za ručak na jednom od Elafitskih otoka, na Pelješac ćete stići u popodnevnim satima. Ovdje ćete istražiti ruralna područja u unutrašnjosti te poslijepodne biti prebačeni u jedno selo. Uz to ćete posjetiti i lokalnu farmu na kojoj ćete se na tradicionalnoj seoskoj zabavi počastiti all-inclusive večerom s ukusnim hrvatskim delicijama dobivenim od lokalnih proizvoda, uz poznata pelješka vina. Kasni transfer do broda s noćenjem na Pelješcu.

6. dan | PELJEŠAC - HVAR (doručak, ručak)

Hvar, Hrvatska

Ujutro slijedi krstarenje do Hvara s ručkom na otočiću Šćedro, a zatim prilika za kupanje na Paklinskim otocima. Kasno poslijepodne jest pristajanje u Hvaru, najdužem i jednom od najsunčanijih jadranskih otoka, poznatom po izdašnim, ljubičastim poljima lavande te spektakularnoj primamljivosti. Otkrijte drevne spomenike i ne propustite najstarije (osnovano 1612.) javno kazalište u Europi i katedralu s izvornim tornjem te renesansnu arhitekturu. Propješačite do tvrđave i doživite panoramski pogled ispod - vaš brod u luci i Paklinski otoci. Hvar je mjesto za uživanje u noćnom životu s brojnim restoranima, kafićima i barovima otvorenim do ranih sati. Brod će prenoćiti u Hvaru.

7.dan | HVAR - BOL - MILNA ili PUČIŠĆA (doručak, ručak, degustacija, kapetanska večera)

Bol, otok Brač, Hrvatska

Posljednji dan u provodi se na plaži Zlatni rat, poznatoj po šljunčanom rtu koji su valovi i vjetar neprestano preoblikovali s jedne na drugu stranu. Tu je i  jedinstveno ribarsko mjesto Bol, koje se razvilo u atraktivno turističku meku. Nakon ručka na brodu imate slobodno vrijeme do degustacije vina. Dalje se ide do Milne ili Pučišća, a kapetanova oproštajna večerom uz živu glazbu i zabavu se servira na brodu. Noćenje će biti u Milni ili Pučišćima.

8. dan | MILNA ili PUČIŠĆA - SPLIT (doručak)

Pučišća, Brač, Hrvatska

Kreće se natrag prema Splitu gdje ćete se bez sumnje osjećati pomalo tužno što ćete se morati oprostiti od posade i svih novih prijatelja! Do 09:00 je odjava s broda te prebačaj u zračnu luku Split.

Specijalne napomene

 • U slučaju loših vremenskih prilika ili nepovoljnih uvjeta u posjećenoj luci, linija i kapetan zadržavaju pravo da u skladu s tim promijene rutu.
 • Polasci s krstarenja su zajamčeni ukoliko ne rezervira manje od 10 sudionika, u tom slučaju linija zadržava pravo otkazati polazak i promijeniti brod.
 • Na brodu ćete pronaći brodske propise u pisanom obliku, a posebno imajte na umu pravila koja se odnose na unošenje pića na brod.
 • Ako u bilo kojem trenutku gost / i pokažu neprikladno ponašanje, linija ili kapetan zadržavaju pravo zatražiti od navedenog gosta / iju da se iskrcaju.

Preporučljivo bi bilo da se osigurate od otkaza rezerviranih usluga! Organizator krstarenja nudi sveobuhvatan paket putnih osiguranja (privatna odgovornost, zdravstveno osiguranje i osobna nesreća, osiguranje prtljage i otkaza putovanja).

Plan puta može se razlikovati od onog objavljenog u slučaju da su luke prezauzete ili prenatrpane - cilj je uvijek pružiti kupcu najbolje iskustvo u svakom pogledu.

Neke hrvatske luke imaju jedinstvene uvjete i zahtjeve za privez te je moguće da se brodovi mogu privezati jedni uz druge, što znači da gosti moraju prelaziti s broda na brod da bi došli do obale. U tom slučaju, budite posebno oprezni jer ćete to poduzeti na vlastiti rizik. Posada će uvijek biti tu da vam pomogne kad vam zatreba ili kada zatražite. Ne preporučuje se da osobe s ograničenom mogučnošću kretanja ili u invalidskim kolicima prisustvuju krstarenju.

Luksuzna krstarenja u Hrvatskoj

Što je uključeno

 • transferi za vaš dolazak / odlazak iz i do zračne luke Split i Dubrovnik.
 • luksuzno krstarenje u trajanju od 7 noći s izborom deluxe ili super deluxe klimatizirane kabine s vlastitom kupaonicom.
 • domjenak dobrodošlice uz koktel

Dnevni obroci itd. na brodu

 • raznovrsni doručak na švedskom stolu
 • ukusni ručkovi od tri slijeda, plus salata i sir
 • piće uz ručak
 • besplatna voda za piće, a kad god želite i čaj i kava
 • obilje svježeg voća
 • servis kabine s promjenom ručnika
 • Wi-Fi na brodu je besplatan

I još

 • kapetanova večera popraćena živom glazbom
 • degustacije vina i maslinovog ulja
 • vješt i profesionalan voditelj putovanja
 • vođeni obilasci Splita, Hvara, Korčule i Dubrovnika
 • oduševljavajuće krstarenje oko vanjskog dijela dubrovačkih zidina
 • degustacija najboljih vina u Hrvatskoj
 • lučke pristojbe i takse
 • prijenos prtljage

Nije uključeno

 • Napojnice
 • Seoska večere na Korčuli: 35 EUR po osobiUpit za kabinu CIJENE KABINA ZA OVO KRSTARENJE
Podijeli ovaj članak sa svojim prijateljima


0 Komentari
Ostavi komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
24.01.2021
Ruta krstarenja tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje u Hrvatskoj s polaskom/dolaskom iz Splita. Krstarenje posjećuje Dubrovnik i Makarsku te otoke Hvar (Brač), Korčulu i Mljet. Rezervirajte svoju kabinu ...
17.01.2021
7-dnevno krstarenje Hrvatskom na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje s polaskom/dolaskom iz Opatije, Kvarnera. Krstarenje doseže Zadar i otoke Krk, Rab, Cres i Lošinj. Rezervirajte svoju kabinu ...
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
28.12.2020
Ruta krstarenja po Hrvatskoj u trajanju od 7 dana. Polazak na krstarenje iz Splita i povratak u Split. Krstarenje posjećuje Dubrovnik te otoke Hvar, Korčulu, Mljet i Brač u Dalmaciji. Rezervacija smještaja na luksuznim malim kruzerima.