Krstarenje motornim brodom - iznimno iskustvo

Krstarenje motornim brodom - iznimno iskustvo
05.06.2018

Ako volite osjećati moć ispod svojih stopala, želite brzo stići i uživati u odredištu više nego u samom putovanju, onda je plovidba motornim brodom pravi izbor za vas.

Odaberite svoj stil

Motorni brodovi ili gliseri nude drugačije iskustvo putovanja, veći prostor i udobnost ispod palube. Motorni brodovi se mogu jako razlikovati po veličini i konfiguraciji; od onih do četiri metara dužine, otvorenih tipova sa središnjom konzolom, brodica opremljenih za sportski ribolov do luksuznih megajahti sposobnih za prelazak oceana.

U plovidbi motornim brodom u Hrvatskoj i Grčkoj možete uživati ​​u ležernoj varijanti ili jurnjavi po moru, a obje opcije predstavljaju iskustvo bez premca. Otkrijte novu luku ili marinu svaki dan! Jednostavna upravljivost zbog snage motora, odlična navigacijska oprema i brzina glavni su razlozi za odabir glisera. Nedostatak kod najma motornog broda predstavlja velika potrošnja goriva koja značajno utječe na ukupnu cijenu.

Modernog dizajna, luksuzni modeli obično su elegantna remek-djela nautičkog inženjerstva koja nude prostor, udobnost i luksuz.

U potrazi za zadovoljstvom

Krstarenje motornim brodom u Hrvatskoj i Grčkoj je hedonističko iskustvo, a motorne jahte plovila za vrhunsko uživanje. Ako ste ljubitelj zabave i provoda te u potrazi za bezbrižnim ljetnim odmorom, razmislite o najmu motorne jahte. Plovidba od otoka do otoka sa stilom, sidrenje u uvali gdje se održava beach party, kokteli na prostranoj palubi, sportski ribolov, sunčanje i sportovi na vodi; to su samo neke od mogućnosti kada plovite na motornoj jahti. Motonjaci nude brzinu, sjaj i udobnost za obilazak otoka, krstarenje uz obalu ili plovidbu otvorenim morem. U Grčkoj ili Hrvatskoj možete pristati u lukama kozmopolitskih gradova, pronaći mjesta za zabavu te otkriti vrhunska vina i prvorazrednu lokalnu kuhinju. Najam motornog broda omogućava da jednostavno izbjegnete gužvu i pronađete tiho i udaljeno mjesto samo za vas. Veći modeli imaju luksuzne interijere s potpuno opremljenim kuhinjama, zabavnim sadržajima, velikim sunčalištima i puno prostora za sportsku opremu.

Motorni brod pruža luksuz u opremi i prostoru

Nema vjetra, nema problema

Umjesto da čekate da zapuše povoljan vjetar, s motornim brodom možete krenuti kad god poželite i uživati ​​u savršenom krstarenjiu po mirnom moru. Možete otploviti do udaljenijih područja mnogo brže te se vratiti natrag taman na vrijeme za večeru i piće u luci. Također, mogućnost brzog bijega od lošeg vremena je jedna od glavnih prednosti plovidbe na ovom moćnom tipu plovila.

Faktor zabave

Jedna od prednosti plovidbe na motornom brodu je užitak koji pruža glisiranje pri najvećim brzinama. Također, igračke! Skijanje na vodi, održavanje ravnoteže na disku, dasci, gumenoj cijevi ili banani dok vas brod vuče u punoj brzini, uživanje u vožnji na jet ski-ju i još mnogo toga. Kod najma motornog broda možete iznajmiti i ovu opremu te dobiti mogućnost za adrenalinsku zabavu. Pravi izbor za zabavan odmor na Mediteranu s obitelji i prijateljima.

Motorne jahte su elegantne, seksi, brze i zabavne, a možete ih iznajmiti sa skiperom ili bez njega.

Plovidba motornim brodom pravi je užitak


0 Komentari

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:PHAROS
40%
15.06.2019 - 22.06.2019
Ležaji: 6+2
1.850€ 1.110€/ tjedan
per person 139€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 2
Mjesto: ŠOLTA
PANONIA
40%
15.06.2019 - 22.06.2019
Ležaji: 6+2
1.900€ 1.140€/ tjedan
per person 143€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: ŠOLTA
HELENA
30%
15.06.2019 - 22.06.2019
Ležaji: 6+2
1.700€ 1.190€/ tjedan
per person 149€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 2
Mjesto: MURTER