One way čarter

One way charterPrednosti

Prednosti one way čartera u Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji ili bilo kojoj drugoj čarter destinaciji koju nudimo,ima mnogo. One way čarter nudi mogućnost da preuzmete plovilo za najam u jednoj od polazišnih marina, a vratite ga u nekoj drugoj marini u drugom gradu. Prednost one way čartera je veća sloboda planiranja rute, s obzirom na to da se ne morate vratiti u istu marinu u kojoj ste preuzeli brodicu. Tako možete vidjeti mnogo više obale, gradova i otoka, za vrijeme trajanja najma plovila. One way čarter pogodan je za goste koji dolaze učarter destinaciju ( bilo u Hrvatsku, Italiju, Tursku, Grčku, Francusku, Karibe, Maltu ...) zrakoplovom ili trajektom jer mogu birati različite luke dolaska i polaska. Ako dolazite automobilom, problem može predstavljati što automobil morate ostaviti u jednoj marini, a čarter će završiti u drugoj. U tom slučaju će vam biti neophodan kopneni transfer do matične luke. Na raspolaganju vam je usluga transfera, opcija rent-a-car, autobusne linije i sl.

One way rute u Hrvatskoj
One way rute su uglavnom preporučene i dostupne za krstarenja na sljedećim relacijama: Dubrovnik – Split one way ili Split-Dubrovnik one way. One way charter moguće je započeti i u marinama Kaštela ili Trogir. Nadalje je moguć one way charter Dubrovnik - Biograd na moru, Split - Biograd one way, Biograd - Pula one way ili Pula-Rovinj one way charter. Mnoge one way rute su moguće u klasičnom najmu plovila od 7 dana, dok je za one way rute s velikom razdaljinom, potrebno 2 ili više tjedana.

Cijena one way čartera
Opcija one way čartera je nešto skuplja i naplaćuje se oko 300.-EUR za jedrilice, nešto više za motorna plovila ( ovisno o potrošnji goriva ) i oko 1.000.-EUR za gulete i drvene jedrenjake. Cijena usluge one way čartera sadržava uslugu skipera koji će vratiti plovilo u matičnu marinu i utrošeno gorivo za transfer plovila. U cijenu one way čartera često nije uključen vez u marini u kojoj se vraća plovilo iz najma. Nisu sva plovila dostupna za one way čarter. Samo određene čarter firme koje imaju raspoređenu flotu u nekoliko baza, pružaju ovu uslugu. Na Vaš izričiti zahtjev moguće je iznajmiti razna plovila za one way čarter, ali je tada najam kraći za jedan dan, kako bi se plovilo vratilo na vrijeme u matičnu bazu, a samim time i skuplji.

Posebne ponude za one way čarter
Posebne ponude za one way čarter odnose se na ona plovila za krstarenje koja moraju u određenom čarter periodu biti u nekoj drugoj bazi. Tada je cijena takvog najma puno manja, one way usluga je besplatna, ali je one way ruta određena i obavezna za unajmitelja plovila.

Najam kabine u jednom smjeru
 
Za najam kabina nudimo nekoliko krstarenja s unaprijed određenom rutom u jednom smjeru. Obično je usluga za krstarenje u jednom smjeru već uključena u cijenu krstarenja i za to se ne naplaćuje dodatno. Najpopularnija opcija je 7-dnevno putovanje Hrvatskom od Splita do Dubrovnika s početkom u subotu ili u srijedu. Mini krstarenja koja traju samo 3 dana rijetko mogu ići u jednom smjeru.

Extra popust   Extra popust

jedrilica Bénéteau Platu 25 Sardinia Italija
28%
Bénéteau Platu 25 2000
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4
1.260€ 907€/ tjedan
per person 227€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Sardinia
jedrilica Bénéteau Platu 25 Sardinia Italija
28%
Bénéteau Platu 25 2000
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4
1.300€ 936€/ tjedan
per person 234€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Sardinia
jedrilica First 35 Pula Hrvatska
30%
First 35 2011
29.06.2024 - 06.07.2024
Ležaji: 4+2
2.200€ 1.540€/ tjedan
per person 257€/ tjedan
Kabine: 2 / WC: 1
Mjesto: Pula
“Evo samo da se javim jucer smo preuzeli brod i sve je super ...”
person Zoran Jelenovic
Lagoon 400 S2
2023-08-19
Mjesto: Pula
“Vaša usluga za rezervacijo jadrnice je bila odlična. Še bi rezervirali pri vas ..”
person Irena Dreu
Bavaria 30 Cruiser
2022-07-16
Mjesto: Sukošan