Romansa na jedrilici

Romansa na jedrilici
13.02.2018

Jedrenje je bez sumnje iznimno romantično za sve one u potrazi za ljubavnim doživljajima. U osnovi, odmor na jedrilici predstavlja savršenu kulisu za idealni romantični odmor, medeni mjesec, vjenčanje ili proslavu godišnjice. Utopijski zalazi sunca, neoskvrnute plaže te jednostavno prilika za utapanje jedno u drugome - plovilo pruža priliku za sve to i još puno više od toga. Odlazak na more dovodi vas u blizinu Majke prirode sa svim njezinim izvanrednim ljepotama i neće biti samo vaša najdraža osoba ta koja vam oduzima dah!

Jedinstveni dar za Valentinovo

Valentinovo, praznik posvećen ljubavi, predanosti i romantici je iza ugla, a razigrane čežnje na vrhuncu. Ako ste u potrazi za jedinstvenim darom za Valentinovo za vašu srodnu dušu, zašto ne biste isprobali romantični odmor na brodu? Neke čarter tvrtke nude posebne ponude za Valentinovo, čak i ako je zima; možete rezervirati idilični vikend na Mediteranu na grijanoj jahti. Alternativno, rezervirajte jednotjedni najam plovila za kasniji termin u godini i iznenadite svog Valentina.

Pravo mjesto za „ono“ pitanje

Ako je došlo vrijeme da se uozbiljite, možda biste prosidbu mogli napraviti upravo tijekom vašeg romantičnog odmora na brodu. Sve dok je vaša prava ljubav pustolovna, nema ništa bolje od intimnosti broda, slobode jedrenja i romantičnog uzbuđenja na otvorenom.  Zlatni mjeseci koji uranjaju u tamni ocean ili se dižu iznad brda boje indiga, crveni zalasci sunca nad svjetlucavim morem, tajne plaže, udaljena sidrišta i večeri na moru pod zvjezdanim svjetlom; bit ćete razmaženi izborom mogućnosti za vaš čarobni trenutak prosidbe.

Odjedrite na Medeni mjesec

„Upravo oženjeni“ je najbolje i najlakše prihvaćeno opravdanje da sve nakratko ostavite iza sebe i krenete na medeni mjesec iz snova.  Ako to uključuje sunce, more i romantiku, tada je najam jahte očigledan izbor. Uz mnoštvo odredišta za jedrenje na medenom mjesecu koje možete izabrati, bez ikoga na brodu osim vas i vaše ljubavi, najam broda bez posade je najbolji izbor za plovidbu gdje i kada god želite. Ako se želite jednostavno opustiti i zaljubljeno uživati u jedrenju bez ikakvog posla oko broda, iznajmite plovilo sa skipperom. Bez obzira da li je to luksuzna super jahta, elegantna jedrilica ili prostrani katamaran, za putnike na romantičnom putovanju, ponekad je teško odjedriti u zalazak sunca.

Vjenčanje na jahti

Ako vjenčanje želite učiniti privatnim ili čak tajnim, ne postoji ništa bolje nego uskočiti na brod i odjedriti. Možete se oženiti tijekom vašeg odmora na brodu, bilo na veličanstvenom otoku ili na samoj jahti.  Vjenčanje i medeni mjesec u jednom, bez gužve i planiranja!

Na istom brodu

Uostalom, brak je prilično sličan jedrenju: ponekad je to jednostavno jedrenje, lijepo i mirno; ponekad može biti praćeno olujom, neugodno uz testiranje vaših krajnjih granica. Jaki vjetrovi ne mogu se uvijek predvidjeti ili kontrolirati, ali možete prilagoditi jedra ili pokušati na drugačiji način. Uvijek bi trebali biti dobro usidreni, a dobra ideja je i da nepotrebno ne uzrujavate posadu. Vaša jedrilica, kao i brak, može biti mjesto sigurnosti u slučaju opasnosti; ipak, bit će i dugačkih dana na beskrajnim morima bez vjetra u jedrima. Naposljetku ipak, to je velika avantura koja vodi do novih otkrića o sebi i svijetu, kao dok krećete u veliko nepoznato plavetnilo!


0 Komentari

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *
Ime: *

Email: *

Website:


Komentar: Napomena: HTML se neće prevesti!

Unesite kod u polje ispod:KAVALINI
15%
Capelli 21 2017
12.04.2019 - 03.05.2019
1.000€ - 1.200€
850€/ tjedan
per person / tjedan
Mjesto: Pula
KAVALINI
15%
Capelli 21 2017
12.04.2019 - 03.05.2019
1.000€ - 1.200€
850€/ tjedan
per person / tjedan
Mjesto: Pula
GASTON
25%
Oceanis 35 2015
12.04.2019 - 03.05.2019
Ležaji: 6+2
1.190€ 893€/ tjedan
per person 112€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: Split