Najam guleta i jedrenjaka Grčka

Ako preferirate bezvremensku ljepotu, eleganciju i nostalgiju, isprobajte plovidbu turskim guletom. Ovi tradicionalni drveni brodovi s dva ili tri jarbola porijeklom su s jugozapadne obale Turske. Danas je ovaj tip plovila, različitih dužina od 14 do 35 metara, popularan izbor za čarter ljetovanje u Grčkoj. Ovi veličanstveni brodovi izazivaju osjećaj plovidbe u drugoj eri.


Guleti dostupni za najam u Grčkoj obično imaju 6 do 8 kabina i mogu primiti 12 do 16 osoba. Izrađeni su da pruže maksimalnu udobnost i nude potpunu uslugu za goste, poput hotela. U cijenu je uključena kompletna posada i usluga, a na raspolaganju je usluga polupansiona ili punog pansiona. Ova vrsta chartera posebno je luksuzna i prilagođena vašim željama. Jelovnici se mogu planirati prema željama klijenata. Na brodu se nalazi potpuno opskrbljen bar, a ruta se može unaprijed planirati s oko 4 sata plovidbe dnevno.


Motorne jedrenjake karakteriziraju prostrane palube s puno prostora za sunčanje, udobne kabine s vlastitim kupaonicama i velike površine za odmaranje i blagovanje. Ove vrste brodova mogu se usidriti daleko od popularnih lokacija ili u blizini gradova ukoliko želite iskusiti noćni život.


Jedrenje u Grčkoj na guletu predivno je životno iskustvo.


Iznajmljivanje guleta u Grčkoj idealan je izbor za velike obitelji, grupe prijatelja i poslovne partnere. Uz to su izvrstan izbor za razne proslave i obljetnice. Ako tijekom razdoblja najma plovila imate određenu proslavu, brodsko osoblje će se potruditi da to bude nezaboravno!


U Yacht Rentu najam guleta uključuje punu posadu s kapetanom, kuharom i mornarima. Posada će se pobrinuti za svu hranu i piće, zabavu, proslave i čistoću broda. Naše dobro opremljene kuhinje osigurat će najukusnija regionalna jela i deserte. Kapetan će predložiti neke planove putovanja u skladu s vašim željama.


Općenito, guleti plove 4 sata dnevno dogovorenom rutom s pauzama za ručak, kupanje i razgledavanje. Mogu se iznajmiti s velikim izborom opreme za zabavu poput gumenjaka, jet-skija, dasaka za jedrenje, kanuima i drugom opremom.


Detaljnija pretraga ili postavite datume kako biste naveli preciznije cijene za odabrana razdoblja
Prikaži:
Sortiraj po:
BELLA MARE
- gulet 2008
Ležaji: 12
Kabine: 6 / WC: 6
Mjesto: Kos, Rhodes, Bodrum, Göcek, Marmaris, Fethiye
DEA DELMARE
- gulet 2009
Ležaji: 10
Kabine: 5 / WC: 5
Mjesto: Fethiye, Marmaris, Göcek, Bodrum, Kos, Rhodes
GRANDE MARE
- gulet 2006
Ležaji: 12
Kabine: 6 / WC: 6
Mjesto: Kos, Rhodes, Göcek, Marmaris, Bodrum, Fethiye
SILVER MOON
- gulet 2013
Ležaji: 8
Kabine: 4
Mjesto: Kos, Rhodes, Göcek, Marmaris, Fethiye, Bodrum

Blog   Zadnje vijesti

Sjajna ljetna odredišta za jedrenje u Grčkoj – 1. dio
16.04.2021
Zbog bezbrojnih otoka ponekad je teško odabrati gdje rezervirati svoj odmor na brodu u Grčkoj. Kako bi vam olakšali izbor, u dva članka izdvojiti ćemo neka od najboljih nautičkih odredišta te dati korisne informacije.
Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
Edin Mesic
“Brod je dobar, sportski, brz i preporucio bih ga nekoj ekipi koje takvu vrstu plovidbe vole. Sobe su male a WC su premali za katamaran.”
Excess 12
2020-08-01
Mjesto: Pula
Andrija Stojanovic
“Od srce preporučamo prekrasne i dobro opremljene brodove Yacht renta za jedrenje po najljepšem moru na svijetu ...”
Bavaria 39 Cruiser
2020-08-01
Mjesto: Primošten
Frane Zizak
“Video sa krstarenja koji je uradak našeg 16.god. sina DUJE možete objaviti. Najviše nas je dojmio ogroman krmeni kokpit s velikim rasklopnim stolom gdje smo najviše i boravili.”
Sun Odyssey 45.2
2020-07-25
Mjesto: Vodice
Vladimir Drvenkar
“Naše jedrenje termin 30.05.-02.06.2019. Bavaria 49, ITT2, Mandalina, Šibenik ...”
Bavaria 49
2019-05-30
Mjesto: Šibenik
Damir Cazin
“Svima koji smo bili na plovilu tih tjedan dana (izuzev skipera) to je bilo prvo jedrenje u životu te ni sami nismo znali u potunosti što očekivati. Nakon tih tjedan dana na moru mogu reći da moji dojm”
Elan 344 Impression
2019-04-27
Mjesto: Biograd na moru
Zarko Kovacevic
“Bilo nam je jako lijepo...srednja Dalmacija sa Dugim otokom i nacionalnim parkovima Kornatima i Telascicom jednostavno je prekrasna...mala dalmatinska mjesta Sali,Veli Rat i otoci poput Vele i Male Ra”
Bavaria Cruiser 41
2018-07-28
Mjesto: Biograd na moru