Blog

Cijene pale: Da li je dostignut vrhunac čarter biznisa u Hrvatskoj?

Nakon cijelog niza godina uzastopnog rasta cijena naši podaci pokazuju da je prosječna tjedna cijena najma plovila u Hrvatskoj pala i to za otprilike 5%. Takva statistika se temelji na otprilike 4000 plovila za najam u našoj bazi podataka u Hrvatskoj sto je vrlo velik uzorak koji daje prilicno točan uvid u realno stanje. Cijene su inace rasle na godišnjem nivou za oko 10-ak posto sto je inače normalno i "relativno" prihvatljivo zbog uobičajenog rasta troškova života i redovne inflacije. Izuze..

0 komentari
Plovidba do Es Vedrà: Vodič za Jedriličare o Krstarenju do Tajanstvenog Otoka Ibize

Započinjanje vaše ekspedicije do Es Vedrà Za jedriličare koji traže nezaboravno iskustvo na Ibizi, isplovljavanje prema Es Vedrà na unajmljenom brodu ili čarteru obećava spoj prirodne ljepote, misterije i avanture. Smještena uz jugozapadnu obalu Ibize, Es Vedrà stoji kao stražar intrigantnosti, privlačeći jedriličare svojom mističnom aurom i zadivljujućim krajolikom. Evo vašeg sveobuhvatnog vodiča za navigaciju tim vodama i otkrivanje tajni ovog legendarnog otoka.   Planiranj..

0 komentari
Istraživanje plaže Zlatni Rat tijekom vašeg jedrenja

Otkrijte ljepotu poznate plaže Hrvatske Polazak na jedrenje duž impresivne hrvatske obale pruža jedinstvenu priliku za doživljaj zadivljujuće ljepote plaže Zlatni Rat. Smještena na južnoj obali otoka Brača, Zlatni Rat slavi se kao jedna od najzanosnijih plaža Hrvatske, privlačeći putnike iz cijelog svijeta. S kristalno čistim vodama, zlatnim šljunčanim obalama i stalno mijenjajućim oblikom, ovo prirodno čudo je nezaobilazna destinacija za one koji traže avanturu i opuštanje podjednako. ..

0 komentari
Istraživanje morskih špilja Koufonisia: Pustolovina unajmljenom brodicom

Najam broda i jahte na Malim Kikladama Sanjate nezaboravnu pustolovinu istraživanja skrivenih dragulja Grčke? Ne tražite dalje od morskih špilja Koufonisia smještenih unutar arhipelaga Malih Kiklada. S najmom broda ili jahte lako možete započeti personalizirano putovanje kako biste otkrili ove fascinantne čuda.   Najam broda ili jahte pruža slobodu prilagodbe istraživanja prema vašim željama. Bez obzira odaberete li elegantan motoristički brod ili luksuznu jedrilicu, brojne t..

0 komentari
Certifikacija za najam jahti

Yacht Rent nositelj je Yacht Pool certifikata što predstavlja jamstvo dobrih poslovnih rezultata. Nositelji ovog certifikata, kao preduvjeta za pružanje kvalitetne usluge u svrhu zaštite i sigurnosti svojih klijenata, isključivo su provjerene i relevantne tvrtke. Ovaj certifikat imaju samo one tvrtke čije su bilance provjerene od strane osiguravatelja.   Yacht Pool pod nazivom "Provjereno i pouzdano" pruža popis svih agencija i tvrtki koje su prošle godine zabilježile dobre poslo..

0 komentari
Prijevoz jahte - što uzeti u obzir?

Razmišljate li o istraživanju dalekih mjesta na svojoj jahti? Postoji li utrka jahti ili regata na kojoj ste oduvijek željeli sudjelovati, ali niste jer je na drugom kraju svijeta? Ili je možda vaša jahta trenutno usidrena na Karibima i želite krstariti Mediteranom, a da prije toga ne morate ploviti Atlantikom. Jeste li možda tvrtka za iznajmljivanje jahti koja želi premjestiti svoje jahte na drugi kraj svijeta? Ako se nešto od navedenog odnosi na vas, rješenje može biti angažiranje tvrtk..

0 komentari
Saxdor 270 GTO - čamac za dnevna krstarenja za pronicljive kupce

Možda razmišljate o kupnji ili najmu čamca kako biste otkrili skrivene destinacije duž obale. Možda želite krstariti s prijateljima uz razgovor, piće i uživanje u morskom zraku. Imajući ovo na umu, Saxdor 270 GTO izvrstan je izbor ako želite uživati u kompaktnoj brodici preko dana ili vikenda. Saxdor, sa sjedištem u Helsinkiju, u Finskoj, i s brodogradilištem u Elku, u Poljskoj, konstruira brodove najviše kvalitete, vrhunskog dizajna, učinkovitom potrošnjom goriva i prepoznatljivim trupom..

0 komentari
Chania - obavezna stanica na krstarenju Kretom u Grčkoj

Naše iskustvo plovidbe grčkim otocima iznajmljenom jahtom konačno nas je odvelo na Kretu, najveći od grčkih otoka. Udaljen je samo 2727 km od sjeverne Afrike i budući da je bio lipanj, imali smo zajamčeno plavo nebo, sunce i čisto tirkizno more. Čuli smo da je luka Chania na zapadnoj Kreti najljepša luka na otoku, pa smo se tamo uputili našom jedrilicom. Luka je okružena zidinama iz 16. stoljeća s uskim ulaznim kanalom. Na kraju zida nalazi se svjetionik, a preporučamo krenuti prema njemu pri..

0 komentari
Krstarenje Nacionalnim parkom Kornati

Nacionalni park Kornati s razlogom nazivaju nautičkim rajem. To je područje nezaboravne ljepote, a da biste u njemu uživali  u potpunosti, trebali biste rezervirati barem nekoliko dana za svoj posjet, ako ne i više. Unajmili smo jedrilicu od 45 stopa i prošli kroz 89 spektakularnih otoka, otočića i grebena. Izvanredan krajolik te razvedena i izlomljena obala pružaju izuzetne mogućnosti za fotografiranje. Ne možete ne primijetiti na nekim otocima litice koje oduzimaju dah. Najviši vrh koj..

0 komentari
King Fisher 6.50 Weekend - visokokvalitetni motorni čamac za razonodu

Ako ste zainteresirani za iznajmljivanje motornog čamca za jednodnevni izlet ili možda noćenje, nećete pogriješiti s motornim čamcem King Fisher 6.50 Weekend proizvedenim u Grčkoj. Izgrađen je prema najvišim standardima uz korištenje suvremene tehnologije i suvremenog dizajna. Ako pak želite unajmiti ovaj čamac  za ribolov, King Fisher 6.50 Weekend može se opremiti bazenima za držanje žive ribe i mamaca. Ovaj spremnik radi tako da upumpava vodu iz mora  u spremnik te održava vodu pr..

0 komentari