Blog

Jedrenje do čarobnog Mljeta

Boreći se s glavnim jedrom na uzburkanom moru, u daljini smo mogli vidjeti malu luku Pomena i vesele crvene suncobrane lokalnog proizvođača piva koji ju okružuju. A ledeno pivo bilo je upravo ono što nam je trebalo nakon jutra ispunjenog živopisnim jedrenjem Mljetskim kanalom, između poluotoka Pelješca i otoka Mljeta. Evo nas napokon na otoku Mljetu, vrhuncu našeg krstarenja. Čim je plovilo bilo sigurno privezano, Matt i ja ostavili smo ostatak posade i krenuli u potragu za pivom i lokalnim r..

0 komentari
Sjajna ljetna odredišta za jedrenje u Grčkoj - 2. dio

U prethodnom članku (1. dio) podijelili smo neke od glavnih destinacija u Jonskom moru i kompleksu otoka Cikladi. Evo još nekoliko izvrsnih odredišta koje treba uzeti u obzir prije nego iznajmite plovilo. Morski park Sjeverni Sporadi Mjesto: Otoci Sporadi, Srednja Grčka - Egejsko more Najbliža zračna luka: Međunarodna zračna luka Skiathos ‘Alexandrios Papadiamantis’ Preuzimanje plovila: Luka Skiathos Posebnosti: Razasuti otoci za one koji vole ploviti izvan standardni..

0 komentari
Sjajna ljetna odredišta za jedrenje u Grčkoj – 1. dio

Zbog bezbrojnih otoka ponekad je teško odabrati gdje rezervirati svoj odmor na brodu u Grčkoj. Kako bi vam olakšali izbor, u dva članka izdvojiti ćemo neka od najboljih nautičkih odredišta te dati korisne informacije. Lefkas (ili Lefkada) Lokacija: Zapadna obala - Jonsko more Najbliža zračna luka: Zračna luka Preveza –Lefkas Aktion Preuzimanje plovila: Luka Lefkas Posebnosti: Lefkada, dom pjesnika, ima strme bijele litice duž zapadne obale otoka, po kojima je i dobio ..

0 komentari
Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)

Ništa vas ne može više opustiti  nego  krstarenje Jadranom  jednim od naših brodova. Krstarenje “Biseri juga” vodi vas duž prekrasne obale do slikovitih otoka. Spakirajte svoju opremu za kupanje, par kratkih hlačica i majica kratkih rukava i ukrcajte se na nezaboravno osmodnevno putovanje. Zaslužili ste potpuno opuštanje i odmor u rukama našeg najsposobnijeg kapetana, njegove posade i, naravno, kuhara. Dnevni raspored sadrži kupanje, ronjenje i sunčanje s popodnevima i večerima..

0 komentari
Klasičan plan krstarenja "Južni istraživač" (Split - Split)

Ovo putovanje vas vodi od otoka do otoka na najbolji mogući način. Sve što će vam trebati je vaša oprema za plivanje, nekoliko majica i kratkih hlačica i spremni ste za iskustvo koje se nikad ne zaboravlja. Zamislite samo osam dana čistog opuštanja dok se kapetan, njegova posada i kuhar brinu za sve vaše potrebe. Na krstarenju “Južni istraživač” kupanje, ronjenje s maskom i sunčanje su način na koji ćete provoditi jutra, a sami možete odabrati što ćete popodne – bilo da se prepustite  ga..

0 komentari
Klasičan plan krstarenja "Kvarner - zaljev s otocima" (Opatija - Opatija)

Ponesite kupaći kostim, sarong, par majica i par kratkih hlača, kako bi vaš odlazak na ugodno i prekrasno osmodnevno krstarenje spektakularnim otocima u sjevernom Jadranu bio nezaboravan. Neka naša profesionalna posada i kapetan posebno brinu o vama kako bi vam pružili potpuno opuštajuće iskustvo, a da ne spominjemo i kuhara koji će vas zadovoljiti gastronomskim užicima. Dane provedite u kupanju, sunčanju i ronjenju s maskom u uvalama kristalno čistog Jadranskog mora. U večernjim satima bit ć..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)

Ima li boljeg načina za uživanje u predivnoj hrvatskoj obali i u obilju njenih otoka od krstarenja na luksuznom mini kruzeru. Jutra se provode opuštajući se na prostranim palubama ili zaranjajući u netaknuto Jadransko more, a popodna i večeri su rezervirane za otkrivanje povijesnih gradova. Ovo krstarenje "Jednosmjernim čudesima" povest će vas od "bisera Jadrana", Dubrovnika pa do najvećeg dalmatinskog grada, s bogatom povijesti, Splita te će vam pružiti iznimno iskustvo vina, gozbe i kulture..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)

Ako tražite osoban te intiman način da se upoznate s prekrasnom hrvatskom obalom i njezinim otocima, ovaj mini kruzer sa svim svojim luksuzima vaš je odgovor. Dani se provode opuštajući se na palubi ili kupajući se u kristalnom Jadranskom moru, a večeri posjećujući neobične gradove koji s ponosom nose svoju zanimljivu starinu. Ovo krstarenje "Jednosmjerna čudesa", ploveći u jednom smjeru od Splita do Dubrovnika uključuje degustacije lokalnih vina, gastronomske doživljaje te još brojne dodatne..

0 komentari
Yacht Rent certifikacija

Yacht Rent nositelj je Yacht Pool certifikata što predstavlja jamstvo dobrih poslovnih rezultata. Nositelji ovog certifikata, kao preduvjeta za pružanje kvalitetne usluge u svrhu zaštite i sigurnosti svojih klijenata, isključivo su provjerene i relevantne tvrtke. Ovaj certifikat imaju samo one tvrtke čije su bilance provjerene od strane osiguravatelja.   Yacht Pool pod nazivom "Provjereno i pouzdano" pruža popis svih agencija i tvrtki koje su prošle godine zabilježile dobre poslo..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja "Dalmatinski raj" (Split - Split)

Ne postoji ništa poput obilaska neobičnoe slikovite hrvatske obale s mnoštvom otoka na luksuzno dizajniranim, potpuno klimatiziranim malim brodovima za krstarenja. Bit ćete smješteni u udobnim, prostranim kabinama, svaka s vlastitom kupaonicom. Rute krstarenja "Dalmatinski raj", koju ćemo ukratko opisati u nastavku, jamči tjedne polaske (od svibnja do listopada) s uključenim gastronomskim i turističkim avanturama. Ovim krstarenjem obići ćete Split, poluotok Pelješac, Mljet, Dubrovnik, Korčulu..

0 komentari