Novosti

Yacht Rent certifikacija

Yacht Rent nositelj je Yacht Pool certifikata što predstavlja jamstvo dobrih poslovnih rezultata. Nositelji ovog certifikata, kao preduvjeta za pružanje kvalitetne usluge u svrhu zaštite i sigurnosti svojih klijenata, isključivo su provjerene i relevantne tvrtke. Ovaj certifikat imaju samo one tvrtke čije su bilance provjerene od strane osiguravatelja.   Yacht Pool pod nazivom "Provjereno i pouzdano" pruža popis svih agencija i tvrtki koje su prošle godine zabilježile dobre poslo..

0 komentari
Yacht Rent je član Yacht Pool-a - što to znači za vas?

Naša yacht charter agencija je nositelj Yacht Pool certifikata za osiguranje od insolventnosti za 2020. godinu što za sve naše klijente predstavlja dodatnu sigurnost. Naime, ako agencija za najam plovila ili charter tvrtka koji su članovi Yacht Pool-a odu u stečaj, Yacht Pool osigurava klijentu povrat cjelokupno uplaćenog iznosa.   Zaštita vaših uplaćenih predujmova je važna i potrebna kao što se već nekoliko puta pokazalo u prošlosti. Iz tog razloga mudro je birati charter agenc..

0 komentari
Novo! Planer rute plovidbe i preporučeni itinereri

Nedavno smo dodali dva nova alata na našu web stranicu: - Planer rute jedrenja/plovidbe - Preporučeni Itinereri   Planer rute plovidbe možete koristiti da se bolje pripremite za vaš odmor na brodu. Na karti možete vidjeti i linkove na blog članke o pojedinim destinacijama koji vam mogu pomoći da se lakše odlučite što želite posjetiti. Između dvije odabrane točke možete vidjeti udaljenost u nautičkim miljama, a prikazana je i ukupna dužina vaše rute.   Za vas ..

0 komentari
Tražite najam broda od srijede do srijede?

Nautičari koji su već iznajmljivali plovila znaju da većina čarter tvrtki nudi najam broda po već ustaljenom periodu od subote do subote.   Nedavno su neke od naših partnerskih čarter firmi odlučile izaći u susret gostima koji žele iznajmiti brod sredinom tjedna tj. od srijede do srijede. Tako da sada u našoj ponudi možete naći nekoliko plovila u bazi u marini Punat na otoku Krku koja su dostupna za najam od srijede do srijede. Osim iz Punta, takva je ponuda dostupna na upit i u ..

3 komentari
Preseljenje brodova za najam iz marine Pomer

Brodovi za najam koji su do sada bili smješteni u ACI marini Pomer od sljedeće godine imaju novi dom - premještaju se u novu bazu u marini Puntica u Medulinu.   Marina Puntica trenutno je u fazi renoviranja te se otvorenje očekuje na proljeće 2019. godine. ..

0 komentari
International Charter Expo 2018 u Zagrebu

Yacht Rent agencija bila je ponosni sudionik B2B sajma International Charter Expo 2018. koji se i ove godine održao u Zagrebu. U svijetu digitalnih komunikacija i sve bržeg poslovanja rijetke su prilike kada uživo možemo sresti ljude s kojima usko surađujemo ili one s kojima ćemo suradnju tek ostvariti.   Od iznimne je važnosti pozdraviti i naše drage dugogodišnje partnere, upoznati neka nova lica i nove charter kompanije, iskoristiti svaku priliku za što bolju komunikaciju, sura..

0 komentari
Besplatne majice za timski duh!

Za sve najmove plovila u Hrvatskoj u sezoni 2018. dijelimo Yacht Rent majice za cijelu posadu! Sve što tražimo je da nam pošaljete makar dvije (što više tim bolje!) cool fotografije ili video s vašeg odmora na brodu te par rečenica popratnog teksta uz fotografije.   Set Yacht Rent majica za cijelu posadu čekati će vas u bazi neposredno prije preuzimanja plovila. Budite kreativni i otkačeni kako i dolikuje pravim moreplovcima :). Fotografije ne moraju (ali mogu) uključivati ma..

0 komentari
Iskusite karnevalsko ludilo u Veneciji brodom!

Iznajmite grijano plovilo (sa velikim popustom!) i budite dio jednog od najpoznatijih svjetskih karnevala na originalan način. 7 dana – tjedni charter od 09.02.-16.02. ili 10.02.-17.02.2018. s polaskom iz Izole (Slo). Moguć je i kraći (2-3 dana) charter. Pogledajte cijene za tjedni najam i brodove za ovu posebnu ponudu.     Brodovi sa grijanjem ELAN Impression 50 (4+1 cab, 8+2+1 pax) 3200 € -20% popust&nbs..

0 komentari
ICE'Twice 2016 - International charter expo

International charter expo u 2016 godini održavao se čak dva puta što već samo po sebi dosta govori o razvoju charter industrije u Hrvatskoj i regiji. Prvi ICE'2016 održao se u ožujku ,a drugi pod nazivom ICE'Twice 2016 bio je u studenom.   Također, jedan od razloga održavanja ICE'Twice je bio pomak termina sajma na sam kraj charter sezone, kako bi se okupio što veći broj sudionika iz svijeta yacht chartera u cilju organizacije pravovremene suradnje i dogovora za nadolaze..

0 komentari
Nova usluga za korisnike ACI marina na Jadranu

Od danas je u nekoliko ACI-jevih marina dostupna nova usluga za nautičare. Suradnja trgovačkog lanca Lidl i Adriatic Croatia International Cluba omogućuje korisnicima ACI marina u Puli, Opatiji, Vodicama besplatan prijevoz do Lidlovih trgovina i natrag, a sve kako bi se nautičarima olakšala i pojednostavila svakodnevna kupovina. Besplatni prijevoz korisnika marina obavlja se autobusima pet puta dnevno, dva ujutro i tri popodne. Vozni red ostavlja dovoljno vremena za kupovinu i povratak u ..

0 komentari