Planovi krstarenja

Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)

Ništa vas ne može više opustiti  nego  krstarenje Jadranom  jednim od naših brodova. Krstarenje “Biseri juga” vodi vas duž prekrasne obale do slikovitih otoka. Spakirajte svoju opremu za kupanje, par kratkih hlačica i majica kratkih rukava i ukrcajte se na nezaboravno osmodnevno putovanje. Zaslužili ste potpuno opuštanje i odmor u rukama našeg najsposobnijeg kapetana, njegove posade i, naravno, kuhara. Dnevni raspored sadrži kupanje, ronjenje i sunčanje s popodnevima i večerima..

0 komentari
Klasičan plan krstarenja "Južni istraživač" (Split - Split)

Ovo putovanje vas vodi od otoka do otoka na najbolji mogući način. Sve što će vam trebati je vaša oprema za plivanje, nekoliko majica i kratkih hlačica i spremni ste za iskustvo koje se nikad ne zaboravlja. Zamislite samo osam dana čistog opuštanja dok se kapetan, njegova posada i kuhar brinu za sve vaše potrebe. Na krstarenju “Južni istraživač” kupanje, ronjenje s maskom i sunčanje su način na koji ćete provoditi jutra, a sami možete odabrati što ćete popodne – bilo da se prepustite  ga..

0 komentari
Klasičan plan krstarenja "Kvarner - zaljev s otocima" (Opatija - Opatija)

Ponesite kupaći kostim, sarong, par majica i par kratkih hlača, kako bi vaš odlazak na ugodno i prekrasno osmodnevno krstarenje spektakularnim otocima u sjevernom Jadranu bio nezaboravan. Neka naša profesionalna posada i kapetan posebno brinu o vama kako bi vam pružili potpuno opuštajuće iskustvo, a da ne spominjemo i kuhara koji će vas zadovoljiti gastronomskim užicima. Dane provedite u kupanju, sunčanju i ronjenju s maskom u uvalama kristalno čistog Jadranskog mora. U večernjim satima bit ć..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)

Ima li boljeg načina za uživanje u predivnoj hrvatskoj obali i u obilju njenih otoka od krstarenja na luksuznom mini kruzeru. Jutra se provode opuštajući se na prostranim palubama ili zaranjajući u netaknuto Jadransko more, a popodna i večeri su rezervirane za otkrivanje povijesnih gradova. Ovo krstarenje "Jednosmjernim čudesima" povest će vas od "bisera Jadrana", Dubrovnika pa do najvećeg dalmatinskog grada, s bogatom povijesti, Splita te će vam pružiti iznimno iskustvo vina, gozbe i kulture..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)

Ako tražite osoban te intiman način da se upoznate s prekrasnom hrvatskom obalom i njezinim otocima, ovaj mini kruzer sa svim svojim luksuzima vaš je odgovor. Dani se provode opuštajući se na palubi ili kupajući se u kristalnom Jadranskom moru, a večeri posjećujući neobične gradove koji s ponosom nose svoju zanimljivu starinu. Ovo krstarenje "Jednosmjerna čudesa", ploveći u jednom smjeru od Splita do Dubrovnika uključuje degustacije lokalnih vina, gastronomske doživljaje te još brojne dodatne..

0 komentari
Deluxe plan krstarenja "Dalmatinski raj" (Split - Split)

Ne postoji ništa poput obilaska neobičnoe slikovite hrvatske obale s mnoštvom otoka na luksuzno dizajniranim, potpuno klimatiziranim malim brodovima za krstarenja. Bit ćete smješteni u udobnim, prostranim kabinama, svaka s vlastitom kupaonicom. Rute krstarenja "Dalmatinski raj", koju ćemo ukratko opisati u nastavku, jamči tjedne polaske (od svibnja do listopada) s uključenim gastronomskim i turističkim avanturama. Ovim krstarenjem obići ćete Split, poluotok Pelješac, Mljet, Dubrovnik, Korčulu..

0 komentari