Najam plovila Kaštela

Kaštela i rivijera Kaštela, smještene između bujnih planina i prekrasne obale, jedna su od najboljih mjesta za iznajmljivanje plovila. Grad Kaštela zapravo podrazumijeva sedam manjih spojenih naselja u kojima se može pronaći prava zbirka dvoraca i utvrđenih palača. U antičko doba to je bila grčka luka koja je postala odmorište rimskih vojnika, a kasnije ljetno utočište hrvatskih kraljeva. Kaštela danas je turističko mjesto prikladno i za iznajmljivanje broda.


Nalazi se između Trogira i Splita, a otuda se lagano dolazi do otoka Brača, Hvara i Korčule na jugu.


Marina Kaštela jedna je od najboljih baza za iznajmljivanje brodova u Hrvatskoj. Sam grad Kaštela je vrijedan istraživanja, a jedrenje na ovom području je izvrsno. Povijesni gradovi Trogir i Split udaljeni su samo sat vremena jedrenja.


Kaštela se nalaze samo 7 kilometara od Međunarodne zračne luke Split, do koje postoje izravni letovi iz Zagreba i mnogih europskih gradova. Glavne autobusne i željezničke postaje nalaze se u gradu Splitu, 20 kilometara južno. Kaštela je povezana s jadranskom obalnom cestom, a u blizini je i izlaz na autoput. Postoje redovite trajektne linije iz drugih hrvatskih luka i Italije.


Jedrenje iz Kaštela je uglavnom lagano i uz idealne uvjete vjetra i mora. Navigacija je jednostavna, a udaljenost između luka nije velika. Vjetrovi su uglavnom prijateljski. Iznajmljivanje broda iz Kaštela vam daje pristup gradovima punim događanja te omogućava ugodno jedrenje i razgledavanje.


Pogledajte dostupne jahte
Blog Zadnje vijesti

Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Ima li boljeg načina za uživanje u predivnoj hrvatskoj obali i u obilju njenih otoka od krstarenja na luksuznom mini kruzeru. Jutra se ...
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ako tražite osoban te intiman način da se upoznate s prekrasnom hrvatskom obalom i njezinim otocima, ovaj mini kruzer sa svim svojim lu...
Yacht Rent certifikacija
29.12.2020
Yacht Rent nositelj je Yacht Pool certifikata što predstavlja jamstvo dobrih poslovnih rezultata. Nositelji ovog certifikata, kao preduv...
Irena Jelenic
“Na jedrenje s Yacht-Rentom smo krenuli I u smjeru vjetra se pokrenuli. Uz vjetar, sunce i more...”
Elan 344 Impression
2020-08-08
Mjesto: LOŠINJ
Andrija Stojanovic
“Od srce preporučamo prekrasne i dobro opremljene brodove Yacht renta za jedrenje po najljepšem moru na svijetu ...”
Bavaria 39 Cruiser
2020-08-01
Mjesto: Primošten
Vladimir Popovic
“Sto se tice vase usluge ona je bila vrhunska kao i uvek (sve smo organizovali i resili na obostrano zadovoljstvo, necu da vas menjam ”
Gib`sea 51
2019-07-20
Mjesto: Split
Vladimir Drvenkar
“Naše jedrenje termin 30.05.-02.06.2019. Bavaria 49, ITT2, Mandalina, Šibenik ...”
Bavaria 49
2019-05-30
Mjesto: Šibenik
Trivin Cvijic
“kao dogovoreno šaljem sliku i video ...”
Oceanis 50 Family
2019-05-15
Mjesto: Sukošan
Damir Cazin
“Svima koji smo bili na plovilu tih tjedan dana (izuzev skipera) to je bilo prvo jedrenje u životu te ni sami nismo znali u potunosti što očekivati. Nakon tih tjedan dana na moru mogu reći da moji dojm”
Elan 344 Impression
2019-04-27
Mjesto: Biograd na moru