Najam plovila Lošinj

Extra popust   Extra popust

Vanila
20%
29.05.2021 - 12.06.2021
Ležaji: 6+2
2.180€ 1.744€/ tjedan
per person 218€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: LOŠINJ
Laali
20%
29.05.2021 - 12.06.2021
Ležaji: 6+2
2.500€ 2.000€/ tjedan
per person 250€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 2
Mjesto: LOŠINJ
Essi
20%
29.05.2021 - 12.06.2021
Ležaji: 6
1.990€ 1.592€/ tjedan
per person 265€/ tjedan
Kabine: 3 / WC: 1
Mjesto: LOŠINJ

Lošinj je hrvatski otok na sjevernom Jadranu, u Kvarnerskom zaljevu. Nalazi se južno od lučkog grada Rijeke, a smatra se da je nastanjen još od prapovijesti.


Mali Lošinj je grad na južnom dijelu otoka i poznata charter baza za jahte u Hrvatskoj. To je najveći otočni grad na Jadranu, povijesno poznat po svojoj brodogradnji i doprinosu pomorskoj tradiciji u regiji. Mali Lošinj je šarmantno mjesto za preuzimanje vašeg charter plovila i plovidbu duž otoka Lošinja pa sve do susjednih otoka Cresa, Paga i Raba ili krstarenja duž manjih i manje posjećenih otoka Unija, Ilovika, Suska, Silbe i Premude. Ovi lijepi otoci smješteni na malim međusobnim udaljenostima mogu se pohvaliti čistim morem, odličnim uvalama za sidrenje i uglavnom idealnim uvjetima za jedrenje. Ovdje možete dobiti odgovor na pitanje zašto je Hrvatska poznata po svojim prirodnim ljepotama.


Povoljni klimatski uvjeti i izvrsna turistička infrastruktura čine ga mjestom na koje ćete se iznova vraćati. Mali Lošinj sa svojom izvrsnom marinom nalazi se u najštićenijem dijelu lošinjskog zaljeva. Na otoku Lošinju nalazi se nekoliko marina i luka pa je ovo idealno područje za iznajmljivanje broda i plovidbu sjevernim Jadranom.


Otok Lošinj povezan je pokretnim mostom sa otokom Cresom. Do otoka Cresa vozi trajekt s kopna (linija Brestova-Porozina) i trajekt s otoka Krka (linija Valbiska-Merag). Postoji i redovita katamaranska linija između Rijeke i Malog Lošinja tijekom cijele godine.


Autobusne linije redovito voze između Rijeke i Malog Lošinja kao i između Malog Lošinja i Zagreba ili Ljubljane tijekom ljeta. Međunarodna zračna luka Rijeka nalazi se na otoku Krku i udaljena je oko 80 km od Malog Lošinja. Na Malom Lošinju postoji sportska zračna luka za zrakoplove do 40 sjedala.


Sjeverni Jadran ima umjerenu mediteransku klimu kao i veći dio  jadranske obale. Općenito, uvjeti jedrenja su dobri, a prevladavajući vjetar maestral prema jedrilicama se ponaša prijateljski. Tijekom ljeta bura obično puše samo nekoliko sati, ali ponekad može trajati i dan ili dva. Bura može biti vrlo jaka na području Kvarnera, a ponekad i nepredvidljiva. Vremenske prognoze i savjeti dostupni su u marinama i lukama.


Pogledajte dostupne jahte ( Lošinj )
Blog   Zadnje vijesti

Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
Damir Cazin
“Tjedan dana jedreći po Jadranu imali smo priliku vidjeti i osjetiti sve čari Jadranske obale. Zasigurno će nam u sjećanju ostati otok Jabuka ...”
Oceanis 50 Family
2021-05-01
Mjesto: Sukošan
N.J.
“Jedrenje je bilo užitak, vrijeme nas je jako dobro posluzilo. Vec smo koristili vase usluge i sigurni smo da cemo se opet vratiti. ”
Bavaria 42 Match
2018-08-04
Mjesto: Biograd na moru
Mirna Vicic
“Sve je bilo super i nadam se da ćemo ponoviti. Kolege koje su nas dočekali su bili vrlo ljubazni i pristupačni, o barci sve super. ”
Damor 900
2017-08-19
Mjesto: Zadar
Marko Oreb
“Sve je bilo perfektno! Nazalost majice koje smo dobili od vas nisu svima odgovarale u velicini, predlazemo i XXXL velicine.”
Dufour 335
2017-07-29
Mjesto: Šibenik
Bozidar Kastelic
“Svidjelo nam se i more i uvale oko Murtera ...”
Damor 800
2017-07-22
Mjesto: MURTER
Haris Delic
“Katamaran je dobar i imao je gotovo sve sto nam je trebalo. More je bilo dovoljno toplo a vrijeme perfektno. Jednostavnost zivljenja na katamaranu, komfor tarase, salona i kabina kao i totalna tisi”
Lagoon 400
2017-06-10
Mjesto: Biograd na moru