Najam plovila Ugljan

Dugi, bujni otok Ugljan prvi je u zadarskom arhipelagu. Nalazi se sjeverozapadno od otoka Pašmana i jugoistočno od otoka Rivnja i Sestrunja. Od Zadra i kopna je odvojen Zadarskim kanalom i popularno je mjesto za iznajmljivanje plovila i istraživanje zadarskog arhipelaga. Arhipelag je popularan među ljubiteljima jedrenja, kao i među putnicima koji traže udaljena, netaknuta utočišta. Na otoku ima sedam manjih mjesta, naseljenih s ukupno 1000 stanovnika. Ovdje se nalaze brojni vinogradi i maslinici, a otok ima dugu tradiciju proizvodnje maslinovog ulja.


Na otoku Ugljanu nalaze se dvije marine: Marina Olive Island i Marina Preko, kao i brojne zaštićene uvale. Blizina Zadra čini ga povoljnom charter bazom za iznajmljivanje brodova.


Ugljan je trajektom dobro povezan s kopnom što ga čini dobrom polaznom točkom za krstarenje. Trajekti iz Zadra do mjesta Preko na Ugljanu plove svaki sat vremena i vožnja traje oko 20 minuta. Autobusne i željezničke postaje nalaze se u Zadru, kao i trajektna luka iz koje trajekti plove prema drugim otocima i Italiji. Najbliža međunarodna zračna luka nalazi se u Zadru.


Zadarski kanal pruža fantastične uvjete za jedrenje, kako u samom kanalu tako i dalje. Ugljan je dobro povezan s obližnjim živopisnim gradom Zadrom, ali ovdje se također mogu pronaći i dovoljno udaljena mjesta za vaš savršeni opuštajući odmor u Dalmaciji. Cijela Jadranska obala ima ugodnu mediteransku klimu i poznata je kao laka destinacija za jedrenje. Vjetrovi su prijateljski, a nautička turistička infrastruktura izvrsna.


Pogledajte dostupne jahte ( Ugljan )
Blog   Zadnje vijesti

Klasičan plan krstarenja "Biseri Juga" (Dubrovnik- Split)
17.02.2021
Rezervacije kabine za tjedno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjećuje grad Makarsku i otoke Mljet ili Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Smještaj na tradicionalnim drvenim ili modernim brodovima za krstarenje.
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Plan tjednog krstarenja Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Dubrovnika i dolaskom u Split. Krstarenje posjeti grad Ston i otoke Mljet, Korčulu, Vis (Biševo) i Hvar (Brač). Iznajmljivanje kabine za smještaj na malim luksuznim brodovima za krstarenje (kruzerima) .
Deluxe plan krstarenja  "Jednosmjerna čudesa" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Ruta za sedmodnevno krstarenje Hrvatskom. Jednosmjerno krstarenje s polaskom iz Splita i dolaskom u Dubrovnik. Krstarenje posjećujei otoke Hvar (Brač), Korčulu, Mljet i Vis (Biševo). Rezervacija smještaja na malim luksuznim kruzerima.
Damir Cazin
“Tjedan dana jedreći po Jadranu imali smo priliku vidjeti i osjetiti sve čari Jadranske obale. Zasigurno će nam u sjećanju ostati otok Jabuka ...”
Oceanis 50 Family
2021-05-01
Mjesto: Sukošan
Irena Jelenic
“Na jedrenje s Yacht-Rentom smo krenuli I u smjeru vjetra se pokrenuli. Uz vjetar, sunce i more...”
Elan 344 Impression
2020-08-08
Mjesto: LOŠINJ
Andrija Stojanovic
“Od srce preporučamo prekrasne i dobro opremljene brodove Yacht renta za jedrenje po najljepšem moru na svijetu ...”
Bavaria 39 Cruiser
2020-08-01
Mjesto: Primošten
Edin Mesic
“Brod je dobar, sportski, brz i preporucio bih ga nekoj ekipi koje takvu vrstu plovidbe vole. Sobe su male a WC su premali za katamaran.”
Excess 12
2020-08-01
Mjesto: Pula
Vladimir Popovic
“Sto se tice vase usluge ona je bila vrhunska kao i uvek (sve smo organizovali i resili na obostrano zadovoljstvo, necu da vas menjam ”
Gib`sea 51
2019-07-20
Mjesto: Split
Vladimir Drvenkar
“Naše jedrenje termin 30.05.-02.06.2019. Bavaria 49, ITT2, Mandalina, Šibenik ...”
Bavaria 49
2019-05-30
Mjesto: Šibenik